vineri, 31 octombrie 2014

Dictionar de vise *Litera E(1)



1 Echipa -

- Daca ai visat ca faci parte dintr-o echipa - visul indica importanta de a lucra impreuna.
Visul poate fi si o metafora pentru o viata bine ordonata.
- Daca in vis nu sunteti multumit(a) de echipa, atunci acesta sugereaza ca aveti unele probleme de comunicare cu colegi, asociatii sau membrii ai familiei. Sunteti nemultumit(a) de cum decurg lucrurile.
- Daca in vis ai fost rectutat(a) intr-o echipa sportiva - neintelegeri cu rudele.

2 Eclipsa - (de soare) Ascunderea adevarului, minciuna, autoamagire, inselaciuni, aparente inselatoare; (de luna) aspecte necunoscute in plan sentimental, risc de a fi inselat de persoana iubita, caracter schimbator in dragoste, capricii.

3 Eclipsa - Prietenie in dragoste, iubire de se micsoreaza, nemultumire - de luna - necredinta, relatii sentimentale reci, noroc daca esti indragostit - de soare - pierdere mare, durere in familie, zile napraznice, razboi - privind - insucces, boala, moarte.

4 Eclipsa de luna -

Eclipsa de luna in vise semnifica faptul ca partea ta feminina este umbrita sau poate insemna ca un aspect ascuns al sinelui va iesi la suprafata.

5 Ecou - Sperantele ti se vor implini, in special cele in dragoste.

6 Ecou - Este vorba de rasunetul propriei voci sau a vocii unei alte persoane. Ecoul simbolizeaza faptul ca cineva doreste sa is insuseasca opinia dumneavoastra sau sa va impuna opinia sa.

7 Ecou - Daca visezi ca auzi ecoul propriei voci vei avea dificultati cu obiectul afectiunii tale

8 Ecuator -

Un vis despre ecuator indica o cautare de sine, explorarea aspecului vostru, pentru a deveni mai intregi.
- Daca ai visat ca traversezi ecuatorul - dificultati in rezolvarea unor probleme ce implica rude sau bani.

9 Edificiu - Daca este mare , vei avea noroc in afaceri .

10 Edificiu - Amplu - largirea intereselor - cazand - refacerea priectelor - mare - situatie modesta, noroc - pompos - afaceri mari - solid - marirea intereselor.

11 Educatie - Visati ca sunteti la scoala veti avea dorinta sa va imbunatatiti, fie in a urma o noua scoala, sau un curs de pregatire.Visand ca mergeti la un liceu arata dorinta dumneavoastra pentru educatie si arata ca vezi avea succes in viata.

12 Educatie - Daca visezi ca te chinuiesti cu temele vei avea succes in intreprinderile viitoare dar nu in domeniile educationale .

13 Elastic - (care se intinde) Putere de adaptare, mobilitate, acomodare, flexibilitate, rezistenta; (rupt) depasirea propriei rabdari, excese, abuzuri.

14 Electricitate -

Electricitatea in vise simbolizeaza vigoarea si energia vietii.
Daca visati ca suferiti socuri electrice inseamna ca sunteti constienti ca nu aveti o protectie adecvata in fata pericolelor prevazute.
Lipsa electricitatii in vis indica lipsa de perspectiva intr-o situatie, nesiguranta.

15 Electrocutare - Atentionare, nevoia unei mari schimbari, rasturnare de situatie, riscul unui mare esec.

16 Electrocutare - Daca va ganditi la electrocutare care nu are loc in vis , aceasta inseamna sfarsitul unei vieti, iar visul acesta poate insemna ca nu veti mai fi acelasi daca nu urmati o anumita cale sau luati anumite decizii.La fel poate sa insemne ca va asteapta un mare soc.

17 Electronic - Orga - primesti niste bani - soba - nesiguranta - un aparat de ras - fi atent la ce faci.

18 Elefant - Te bucuri de multa stima in cercurile pe care le frecventezi.

19 Elefant - Ecest pachiderm poate fi interpretat ca fiin elefantul matern, de la care asteptam protectie. In realitate, ar trebui sa ne gandim ca nici un rau nu me poate dobora. Cine calareste un elefant planuieste o ascensiune in sferele inalte (vezi de asemenea trompa).

20 Elefant - onoare, folos, lingusire- alb- casatorie intarziata- avand- victorie sigura- calatorind cu-noroc, vei face avere- hranind sau adapand- vei fi in serviciul unui om mare- il pregatim de drum- succes- omoram- primejdie, spaima, planul tau va fi distrus- suit pe- treburi de multa stima in cercurile pe care le frecventezi- vazand mai multi- viata lunga, putere, sanatate, asociere cu cineva important- visand ca se bat- inselatorie.

21 Elev -

Conform traditie romanesti, daca ai visat elevi, inseamna ca vei avea parte de viata lunga.
- Daca te-ai visat elev - ai nevoie de o mai buna intelegere asupra unui lucru. Ai nevoie de unele invataturi pentru a obtine ceva de la viata, pentru a inainta in viata.
- Daca esti elev in viata reala, atunci visul poate fi doar o reflexie a ceea ce esti si nu are nici o semnificatie.

22 Elice - Succes.

23 Elicopter - Daca il vezi zburand, vei fi nedreptatit de catre duperiorii tai, supararile vor trece , fara complicatii.

24 Elicopter - Avansare in curand pe cer - inlaturarea necazurilor - zburand - nedreptate trecatoare.

25 Emblema -

Emblema in vis reprezinta legaturile culturale si legaturile de rudenie. Visul ne ofera un sentiment de incredere si forta interioara.
- Hartie cu emblema pe ea - curiozitatea iti este satisfacuta.
- Daca in vis porti o emblema - calatorie intr-un loc indepartat inseamna.

26 Emigrant -

Emigrarea in vis ne sugereaza ca suntem nemultumiti de situatia prin care trecem si suntem in cautarea unei schimbari.
- Daca ai visat ca tu esti emigrant(a) - recunoasterea aspectelor tale care au foste neexprimate.
- Daca visezi emigranti ce se muta in tara ta - viata buna si linistita.
- Daca visezi emigranti ce se muta intr-un alt stat - probleme financiare.
- Daca ajuti un emigrant ilegal in vis - acceptarea destinului. Alternativ, visul poate reflecta experienta ta ca emigrant, sau se poate referi la experientele parintilor sau stramosilor. Ganditi-va cum se simte sau prin ce a trecut un emigrant.

27 Emotii -

Emotiile exprimate in vise sunt o modalitate pentru oameni de a actiona in sentimentele pe care le-ar exprima in mod normal, dar care nu le fac atunci cand sunt treji. Visul ofera un loc sigur pentru exprimare emotiilor.
- Daca ai visat ca ai o explozie de emotii - putere mare de concentratie.

28 Energie -

Visul in care esti energic(a) simbolizeaza crestere economica, activitate, extindere si intelegere. Vei fi nevoit(a) sa canalizezi energia intr-un mod pozitiv pentru a evita anumite neplaceri, greseli.
- Daca ai visat ca esti plin(a) de energie - vei face o serie de greseli din cauza mandriei tale.

29 Epava - risc de esec, deruta, probleme, necesitatea abandonarii unui proiect ce se dovedeste a fi defavorabil.

30 Epava - Daca visati epava unei nave sau a unui autovehicul, acesta este un semn ca in realitate veti esua in ceea ce veti intreprinde (vezi automobil, vas) .

31 Epidemie -

Visul in care ne aflam in mijlocul unei epidemii semnifica griji asupra unor sarcini neplacute.
- Daca visezi ca ai contactat o boala, in urma unei epidemii - ar trebui sa consulti un medic pentru a-ti face o serie de analize.

32 Episcop - Este semn rau, te asteapta un proces.

33 Episcop - Eperanta indreptatita - a vorbi cu - proces in curand, cauza de neantelegere - binecuvantand - eveniment fericit in viata - cu crucea la gat - procese, realizari bune - cu bastonul in mana - proces - la altar - sa fii optimist pentru viitorul tau - la procesiune - calm si seriozitate.

34 Episcop - In uniforma de episcop de vei visa, nadejde inseamna, nu dispera, multe din viata ta se vor rezolva cum doresti.

35 Epoleti de ofiter - Te vei bucura de mare demnitate.

36 Eprubeta - Vei fi falimentar intr-o afacere la care tii foarte mult.

37 Erou -

Visele in care aparem ca si eroi semnifica purtarea interioara si punctele slabe. Aceste vise se refera la capacitatea noastra de determinare a nivelului de incredere. Avem puterea de a face fata cu curaj secretelor inconstientului si provocarilor vietii.
- Daca ai visat ca esti erou - esti decis sa iti rezolvi toate problemele, inclinatii mari pentru un ideal.
- Daca ai murit ca un erou - nu exagera, dai prea multa importanta anumitor lucruri.

38 Esarfa -

Esarfa in vis simbolizeaza auto-restrictii. Control asupara emotiilor in loc de exprimarea acestora.
- Daca ai visat ca porti o esarfa - te bazezi prea mult pe modul cum gandesti si nu iei in considerare ce simti sau invers.
- Daca ai visat o esarfa colorata - noroc in dragoste.
- Daca ai visat ca cosi o esarfa - vei fi respins de cineva.
Potrivit traditiei orientale, visul in care ne apare o esarfa, semnifica casnicie fericita.

39 Escroc -

- Daca ai visat ca esti abordat(a) de catre un escroc - ai grija la decizii, esti predispus(a) sa iei decizi proaste. Poate fi si un semn al unei boli.
- Vezi un escroc ce abordeaza pe cineva - ai grija sa nu fi inselat sau mintit.

40 Esec - A visa un esec este un vis asociat cu teama de a nu corespunde si teama de a nu a avea o personalitate invingatoare.A visa un esec in afacere inseamna ca lasati frica sa va acopere toate incercarile si trebuie sa schimbati aceasta sau veti suferi pierderi in castiguri.O femeie care viseaza esec in dragoste va esua in realitate daca nu va repara lucrurile pe care le-a facut pana acum.


Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-e.php?s=30

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu