duminică, 2 noiembrie 2014

Dctionar de vise *Litera E(2)



42 Etaj - Fiind partea casei, deci ceva ce simbolizeaza corpul persoanei respective, un anumit nivel al casei, reprezinta o anumita regiune a corpului. Spre exemplu parterul simbolizeaza zona lombara, iar mansarda se refera la partea superioara a capului. Pentru a interpreta visul, trebuie sa retineti ce se intampla si la care dinte etaje (vezi, de asemenea acoperis, casa, pivnita, parter) .

43 Eticheta - Daca visezi ca incalci regulile etichetei va trebui sa ai mai multa incredere in tine pentru a avea succes Daca visezi ca exagerezi in materie de etichete vei fi dezamagit de unele persoane pe care le consideri prieteni .

44 Eticheta - Visul ca etichetati diferse obiecte arata ca sunteti in cautarea unei ordini in viata.Daca cititi o eticheta inseamna ca veti anunta pe cineva in legatura cu probleme personale si ca se vor intoarce impotriva dumneavoastra.Sau inseamna ca o persoana v-a etichetat gresit.

45 Eticheta - In galeria de arta - persoana puternica - in muzeu - esti capabil si supus - pe geamantan - calatorie in curand - pe sticla - esti sensibil si cu simt parctic.

46 Evada / Evadat / Evadare - Semn rau - asistand - nu ai scrupule, pierdere de bani - luand parte - ambitiile tale nu se vor implini.

47 Evanghelie - Semn de pocainta; vei pierde un lucru scump.

48 Evanghelie - Auzind - semn de pocainta, pierderea unui lucru scump - daca citesti - vrednicie - predicand - legatura lunga de dragoste, mult bine in viitor - sarutand - cinste mare, sentimente profund religioase - tinand in mana - credinta mare - vinzi o - ai mare putere de munca.

49 Evanghelie - Pretuire din partea celorlalti oameni veri avea reusite in planurile tale.

50 Evantai - Vei calatori departe in curand.

51 Evantai - Este simbolul dorintei de a va ascunde adevaratele intentii, poate chiar de aface putina valva pentru a atrage atentia asupra cuiva. In cazul femeilor, evantaiul simbolizeaza cochetaria, pe care acestea doresc sa o afiseze fata de sexul opus.

52 Evantai - Rivalitate, dragoste neampartasita - achizitonand - iti pierzi vremea cu fleacuri - avand - veselie generala - folosind - relatii neplacute la serviciu - purtand - in curand vei calatori departe - rupand - discutie mare in familie - tinand in mana - calatorie in strainatate.

53 Evrei - Daca visezi, e semn bun, caci vei avea noroc in afaceri; daca faci afaceri cu ei in vis, e senm rau, de paguba; daca te faci evreu, e semn de saracie.

54 Evreica, jidana - Nenorocire, suparare foarte mare.

55 Evreu -

Evreul in vise sugereaza norocul in afaceri si un negot prosper.
Daca visati ca un evreu va face un serviciu inseamna ca veti avea un noroc neasteptat.
Visul in care va convertiti in evreu simbolizeaza saracie, mizerie.

56 Examen - Anxietate, teama de confruntare sau de competitie, nevoia de a-ti demonstra superioritatea; element de context ce apare in momentele de cotitura ale vietii, ce necesita hotarari importante; (picat) teama de esec; pregatire slaba in fata problemelor vietii, imaturitate; (luat) incredere in fortele proprii; maturitate.

57 Examen - examen greu inseamna dificultati in afaceri examen usor inseamna ca vei primi niste vesti bune pe neasteptate.

58 Examen - Dificultate - a lua un - esti ambitios si mandru - ca dai - reusita in afaceri - cazand la un - atentie la decizii - ca examinezi - avansare - oral - semne bune pentru relatiile tale - sustii - greutati ale vietii - trecand - esti disciplinat si controlat.

59 Excremente - Detalii sau elemente inutile, care se cer inlaturate; eliberare de atitudini, sentimente sau trairi defavorabile; purificare emotionala; renuntarea la elemente din trecut, ce nu-ti mai sunt necesare sau care iti obstructionau evolutia.

60 Excremente - Excrementele din vis nu au nici o legatura cu cele din realitate. Excrementele sunt interpretate pozitiv, fiind ingrasaminte agricole care stimuleaza cresterea. In mute cazuri, excrementele din vis prevestesc un castig de bani sau talmacirea caracterului. Eliminarea excrementelor indica generozitate sau simtul ordinii, iar constiparea reprezinta zgarcenie, pedanterie, dorinta de dominare, dar si teama de o pierdere, eventul o pierdere de bani. Unii psihanalisti au interpretat eliminarea excrementelor ca fiind simbolul castrarii. Freud afirma ca in cazul in care copii viseaza excrememnte, inseamna ca acestia au suferit o pierdere. Acest lucru se petrece mai ales din cauza educatiei exagerate a copilului mic, aceasta fiind una dintre radacinile nevrozelor de mai tarziu si a problemelor sexuale. Psihoterapeutii moderni au o parere asemanatoare considerand lipsa dragostei la varsta adulta ca fiind cauzata de o educatie exigenta (vezi fecale, golirea intestinului, toaleta) .

61 Excremente - Bogatie mare, noroc financiar important - a le produce - frica, lacomie, sadism - a le vedea - beneficiu neasteptat - a manevra - situatii dificile - de animale - succes in general - de om - castig in bani - diaree - schimbari - normale - beneficii.

62 Excursie -

Visele in care facem excursii sugereaza nevoia de schimbare de peisaj. Te simti suprasolicitat(a), trebuie sa ai timp si pentru tine, pentru unele distractii sau relaxare.
- Excursie cu barca - primesti o vizita neastepatata.
- Excursie cu bicicleta - cheltuieli nejustificate.
- Excursie la mare - venit neateptat.
- Excursie la munte - calatorie apropiata.

63 Executie -

Executia in vis semnifica existenta a ceva sau cuiva care trebuie taiat, indepartat din viata ta.
- Daca ti-ai visat propria executie - adapostesti o vina puternica. Poate exista un prost obicei sau un aspect urat al tau de care ai vrea sa scapi.
- Daca in vis esti martor(a) la o executie - este posibil sa contactezi o boala dar care va fi depistata relativ usor.
- Asisti la executia unu nevinovat - sanatatea isi este in pericol.
- Daca visezi executia unu vinovat - te pandesc dusmanii.

64 Explozie - Soc, nevoia de a da piept cu realitatea, risc, primejdie, schimbare violenta, rasturnare neasteptata de situatie.

65 Explozie - Daca visezi explozibili care sunt folositi pentru scopuri pozitive vei avea noroc in privinta unor castiguri viitoare si in dragoste Daca visezi ca explozibilul este folosit pentru distrugerea unor locuri sau aoameni vei avea griji financiare si sentimentale daca visezi ca pui la cale o explozie este semn ca vei avea mai mult confort si mai multa multumire ca niciodata .

66 Explozie - De emotii - esi multumit si relaxat.

67 Extaz - Cand visati si aveti un sentiment de extaz aceasta indica o perioada de fericire personala sub forma unei fericiri in oameni, prieteni sau familie.Daca visul este deranjant si inca simti putin extaz in el atunci este posibil sa simtiti tristete din cauza unei povesti de dragoste intrerupta.

68 Extraterestru - (intalnind sau vazand) Dorinta de schimbare, de a trai evenimente iesite din comun, fuga de obisnuit si de banal, extravaganta, imaginatie; sentiment de inadaptabilitate intr-un mediu deja sufocant; sentimentul ca nu esti inteles sau acceptat de ceilalti; (rapit de extraterestri) teama de necunoscut, teama de a pierde ceva de pret.

Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-e.php?s=60

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu