duminică, 19 octombrie 2014

Dictionar de vise *Litera F(3)



81 Ficat -

Daca visezi ca manaci ficat sau ca iei cod de ulei de ficat inseamna ca vei avea parte de sanatate .
Ficat uman - acest organ este asociat cu iritabilitatea si furia inabusita.

82 Ficat - alterat - risipa, pierderea averii - de taur, tap, berbec mancand - vei mosteni averea, slujba si demnitatile unui superior - mancand - sanatate infloritoare - prajind - bunastare, voie buna - prajit mancand - vindecare, intoarcerea sanatatii - vazut in foc - chef - vazut in macelarie - mostenire.

83 Fier - Daca vezi, inseamna munca obositoare; daca e fier de calcat, e semn bun , pentru ca reprezinta bucuria si reusita.

84 Fier - Osteneala la lucru, rasplata bogata dupa o munca grea - batut - esti persoana iubita - cui de - afli solutia la o problema - de calcat - probleme marunte care trebuie oprite de a deveni mari - drum de - noroc pentru tine si cei din jurul tau - inrosit - intreprindere riscanta - lingou de - te apuci de un proiect palpitant - obiecte din - noroc, putere - poarta de - succes in viata sociala - ruginit - ai mare putere psihica - scos din forja - eforturi pentru rezolvarea unor probleme - taind - cearta, bataie - tarand - dupa munca obositoare urmeaza rasplata.

85 Fier de calcat -

Fierul de calcat in vise inseamna bucurie si reusita.
Daca visati ca folositi un fier de calcat se poate interpreta ca incercati sa indreptati in viata, sa deveniti mai prezentabili pentru lumea exterioara. Mai poate sugera ca incercati sa calmati lucrurile.

86 Fierar -

Fierarul in vis reprezinta forta interioara si rezistenta. Tot acest vis ne poate spune ca trebuie sa lovim fierul atunci cand este cald, adica sa actionam atunci cand avem ocazia.
- Daca ai visat un fierar la locul de munca inseamna ca vei lua parte la noi proiecte ce se vor materializa pozitiv.

87 Fierastrau - Nevoia de a actiona intro situatie pana acum nesemnificativa; renuntarea la o atitudine pasiva; implicare.

88 Fierastrau - Taierea cu fierastraul indica un eveniment decisiv din realitate. Cine taie cu fierastraul vrea, sa scape poate, de o situatie neplacuta. Daca visati ca altcineva lucreaza cu fierastraul treabuie sa va asteptati la o despartire numai din vina dumneavoastra, dar peste care veti trece. Daca fierastraul din vis nu este suficient de ascutit, nu veti reusi sa scapati de necaz. Taierea cu fierastaul simbolizeaza uneori gandul, dorinta de a va descotorosi de o persoana (vezi, de asemenea denumirile celorlalte unelte).

89 Figura -

Visele in care ne apar figuri misterioase indica faptul ca ne confruntam cu o confuzie asupra unor aspecte din viata noastra.
- Daca visul este legat puternic de o figura, acesta iti spune opinia ta fata de sefi cu privire la cum isi gestioneaza acestea locul de munca.
- Daca vezi o figura desenata sau tiparita, vei fi fericit de recunoasterea pe care o meriti.
- Daca ai visat o figura(un chip) frumoasa, semnifica o stare de armonie intre ceea ce esti si ceea ce vrei sa pari.
- Daca ai visat o figura desfigurata, hidoasa, semnifica dezacord intre esenta si aparenta.

90 Fiica -

Sa visati despre fiica dumneavoastra in vis reprezinta relatia dumneavoastra cu ea si calitatile pe care le proiecteaza.
Daca visati ca va jucati cu fiica dumneavoastra sau rudele se joaca cu ea inseamna bunastare in familie.
Visul in care fiica dumneavoastra se joaca cu copiii vecini sugereaza o relatie foarte buna cu prietenii si vecinii.
Daca va visati fiica bolnava inseamna ca veti avea probleme in familie, certuri.
Daca va visati fiica jucandu-se cu un prieten imaginar indica faptul ca exista minciuni si secrete in familie.

91 Fildes -

Visele in care ne apar obiecte din fildes sunt cosiderate prevestitoare de noroc.
- Daca ai visat ca porti bijuterii din fildes sau ai alte lucruri confectionate din fildes - inseamna ca oamenii din jurul tau te vor respecta pentru faptele tale.
- Daca ai visat ca esti la vanatoare de elefanti pentru fildes - vei primi ajutor de la rude bogate.
- Daca esti fata si ai visat obiecte din fildes - casatorie fericita. Daca porti bijuterii confectionate - noroc in afaceri.
- Daca in vis ai primit cadou un obiect din fildes - cineva se gandeste la tine cu dragoste.

92 Film - ( A vedea in vis un film ) Observare a unor evenimente fara a lua parte la desfasurarea lor; relaxare, neimplicare, indiferenta; (fotografic) necesitatea de a retine in amanunt unele evenimente si de a invata ceva din ele.

93 Film - La cinema - noi sanse; - foto - remarci rautacioase la adresa cuiva; - intrerupt - pozitie sigura la serviciu ;- rupt - activitate la nivel maxim ;- tentatii la - noi proiecte; - titlu de - schimbari in viata ta.

94 Filtru - De cafea - oportunitati favorabile - filtrand - esti rabdator si entuziast - fotografic - vezi viata in roz. .

95 Fior -

Daca te trece un fior in vis inseamna ca te confrunti cu o serie de temeri adanc semnate in inconstient. Visul poate evidentia, de asemenea fiori de emotii, fiori de frig care au efect negativ asupra comportamentului, semne de rigiditate.

96 Fir - Necaz de nepatruns - alb - calatorie scurta - adunand - ai o taina pe suflet - alta culoare - realizari in afaceri - capat de - ai necazuri daca nu patrunzi o relatie secreta - de argint - intriga zadarnica - de ata - dusmani - de ata lung - intoarcere - de ata scurt - scapi de griji - de aur - izbanda prin intriga - de aur in caseta - om linistit - de bumbac - evita discutiile lungi si fara noima cu persoana iubita - de lana - cineva iti pune bete in roate la serviciu - depanand - vei descoperi o taina - de matase - deceptie din partea celui iubit - in bobina - afectiune durabila - incurcat - sfortare dificila, lasa incapatanarea - mare - griji,. invidii din partea dusmanilor, acorda consideratie celor din jur - rosu - ai nevoie disperata de dragoste si afectiune - rupt - semn rau - taiat - intrigi, mister.

97 Fir de ata - Vei scapa de griji, dar nu iti parasi mesria pentru ca dusmanii te pandesc.

98 Fiul -

- Daca iti vezi fiul in vise inseamna idealul tau, potentialul si o parte din tine. Toate sperantaele pe care le ai pentru fiul tau (in viata de zi cu zi) se aplica, de asemenea, si pentru tine, chiar daca numai in subconstient.
Pe de alta parte, fiul in vise nu poate avea nici o semnificatie, este pur si simplu o oglindire din viata de zi cu zi.
- Daca nu ai un fiu, dar totusi ai visat ca ai un fiu, atunci poate insemna un singur lucru. Fiul tau in acest vis simbolizeaza o parte din tine care este inca tanara si plina de speranta. Ea simbolizeaza potentialul inca neexplorat si idealurile tale pentru viitor. Fiul tau este de fapt o parte din tine care este inca tanara.

99 Flacara -

Potrivit traditie noaste, o flacara in vis, simbolizeaza purificare. Alternativ, visul poate fi o metafora pentru "in flacari" si se refera la cineva din trecutul tau, pentru care ai avut o pasiune sau cu care ai avut o idila de dragoste.
- Daca ai visat ca te lupti cu flacarile, inseamna ca va trebui sa iti canalizezi atent(a) eforturile si energia in drumul spre succes si bogatie.
- Daca ai visat flacara unei lumanari, inseamna ca te asteapta un cadou sau o surpriza placuta.
- O casa in flacari este semn ca vei avea dificultati in a-i face pe prieteni sa aibe incredere in tine.
- Daca ai visat ca stingi flacari, inseamna ca ai probleme in dragoste, dar vei avea parte de mult mai bine.
- Daca in vis ai picat in flacari, semnifica necaz si defaimare.
- Daca in vis vezi flacari in soba, ai dusmani oameni la care nici nu te astepti.
- Flacara rosie, manie inseamna.
- Flacara stralucitiare - esti stimat(a) si ai parte de succes in ceea ce faci.


100 Flamand infometat -

Visul in care esti flamand(a) semnifica un sentiment de nerealizare in unele zone din viata ta. Alternativ visul poate avea si semnificatia flamand dupa iubire, dupa putere, sex, faima, etc.
- Daca visezi ca ajuti o persoana infometata - vei mosteni bani si vei face calatorii.
- Daca visezi ca tu esti cel infometat - noroc inseamna.

101 Flaut - Daca auzi cantand, e ste semn de rau; vei auzi despre sau vei participa la o inmormantare.

102 Flaut - Daca visezi ca interpretezi ceva la flaut este posibil sa fii implicat intr-o situatie neplacuta Sunetul falautului este semn al unei vieti linistite de familie .

103 Flaut - Declaratie de dragoste, cinste- ascultand- noroc- cantand- vei participa la o inmormantare- cantand din el- vei fi iubit pentru blandetea ta- sunet de- nastere apropiata, bine in viitor.

104 Floare - Daca sunt mai multe la un loc, e semn de lauda si de inaltare; daca rupi flori, e semn rau, de griji si de nevoi; daca vezi flori frumoase, este mare bucurie; daca sunt flori albe, vei participa la o petrecere care iti va aduce mare bucurie;daca este floare de colt, fericire iti va aduce; daca sunt vestede , fereste-te de imbolnaviri; daca sunt rosii o noua dragoste iti surade; daca mirosi flori, vei avea bucurii; daca te visezi culegand flori, urmeaza o perioada fara suparari, dar si fara bucurii deosebite. .

105 Floarea soarelui -

Floarea soarelui in vise simbolizeaza, caldura, abundenta, longevitate si prosperitate. Floarea soarelui serveste, de asemenea, ca orientare in directia cea buna si este o sursa de indrumare spirituala.
Alternativ, floarea soarelui denota trufie. Se poate sa va inselati de aspectul fals al cuiva.

106 Florarie -

Floraria in vise simbolizeaza romantismul, dorinta de a va deschide sentimental fata de persoana iubita. Aveti o sensibilitate aparte si "iubiti" sa iubiti.

107 Flori - (vezi si buchet gradina florar) Daca visezi o gradina de flori este semn de noroc Daca visezi flori salbatice inseamna ca ti se vor intampla lucruri stimulante Un buchet cu un parfum special semnifica faptul ca vei primi vesti de la o ruda indepartata Daca visezi ca buchetul este ofilit si pleostit este un semn de boala .

108 Flori albe -

Visul la flori albe poate simboliza tristete, deovicei visul este influentat de trecerea de la o stare emotionala la alta.
De multe ori, daca visati la flori albe, inseamna ca veti avea de participat la o petrecere si veti onora cu placere invitatia.
Domnii care se viseaza culegand flori albe vor avea parte de un sarut din partea unei doamne cu o aceasi pasiune ca si dansii.

109 Flori artificiale -

Florile artificiale in vise sunt un semn ca va veti afla intr-o situatie presanta si veti actiona impotriva principiilor dumneavoastra, sa nu va lasati influentati.
A primi flori artificiale inseamna ca veti avea parte de o intamplare trista, viata dumneavoastra sau a unei persoane apropiate va fi pusa in pericol.

110 Flota -

Atunci cand in vise ne apare o flota de nave maritime (de lupta), care se deplaseaza foarte repede, inseamna o schimbare rapida pe piata de afaceri.

- Daca ai visat o flota de ambarcatiuni, inseamna ca iti vei face prieteni noi.
- Daca faci parte din echipajul unei flote, vei face o excursie (calatorie) impreuna cu partenerul.

-VA URMA-

Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-f.php?s=100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu