luni, 20 octombrie 2014

Dictionar de vise *Litera F(4)




111 Fluier - Daca vezi un fluier in vis te vei certa cu persoana iubita dar daca tobele acompaniaza un flautist vei fi binecuvantat cu o constiinta limpede .

112 Fluier - Cioban cantand din - prietenii buni se gandesc la tine.

113 Fluiera - Intriastare - a aproba - esti adaptabil - la teatru - esti flexibil - in baie - esti relaxat - pe strada - multumire sufleteasca - un caine - prietenie puternica.

114 Fluieraturi - Te vei speria, dar iti vei infrunta dusmanii.

115 Fluture - (zburand) indiferenta, eschivare din fata problemelor, sociabilitate, flirt, relatii superficiale; (asezat pe ceva) necesitatea de a te stabili intro pozitie clara in cele din urma, de a cauta si gasi stabilitatea; (frumos si mare) impresie buna creata in ochii celorlalti; mare capacitate de transformare in momente cruciale; (prins) teama de ati pierde libertatea.

116 Foaie -

Foaia in vis sugereaza ca beneficiati de pe mici realizari.
- Daca ai visat o foaie alba, inseamna ca esti o fire schimbatoare.
- Daca in vis vezi o foaie cu o emblema pe ea, inseamna ca esti curios din fire.
- Daca ai visat foi colorate, inseamna ca ti-ai satisfacut curiozitatile legate de ceva sau de cineva.
- Daca ai visat o foaie de hartie murdara, semnifica amarciune si intoleralnata din partea cuiva.
- Daca ai visat foi rulate, inseamna ca ai unele probleme in viata de familie.
- Foaia uda in vise prezice pericole.
- Foaie sifonata sau un pic mototolita, castiguri marunte de bani.
- Daca ai visat foi ce zburau purtate de vant, semnifica sperante lipsite de realizare.

117 Foame - Daca tie iti este, vei dobandi un castig, dar mic.

118 Foame - Noroc, castig la loterie - iti este - vei dobandi un mic castig.

119 Foarfeca - Simbolizeaza teama ca puteti face ceva gresit, deoarece taietura ei este definitiva. Daca in vis folositi foarfeca pentru a taia sau corecta ceva, acesta este un semn ca, in realitate, trebuie sa va ganditi foarte bine, din timp, la pasul pe care doriti sa il faceti. Foarfeca, prevesteste de asemnea, greutati si necazuri. Daca visati ca vi se daruieste o foarfeca, s-ar putea sa rupeti legatura cu persoana care v-a daruit-o, ceea ce se poate dovedi mai tarziu o pierdere iremediabila. Taierea cu foarfeca simbolizeaza deci despartirea. Daca o alta persoana din vis taie, inseamna ca acesta nu mai vrea sa aiba de-a face cu dumneavoastra (vezi, de asemenea a taia).

120 Foarfece - Nenorocire, sa nu ai incredere in nimeni, cearta intre soti sau indragostiti - argintie - atentie la prieteni falsi - avand - moarte apropiata - ascutind - scandal, incurcaturi in afaceri - cazand pe pamant - discutie in familie - chirurg cu - sentimente rebele care nu duc la nimic - de aur - bucurie - neascutita - discutii intre sot sau logodnici - ruginita - incurcaturi in afaceri, pierderea unei sume de bani neansemnate - stricata - sem rau, afaceri nesigure - taind cu - castig bun - tinem in mana - calomnie - vazand - disputa intre colegi - zarind - o aruncata - pierzi o suma mica de bani.

121 Foarfece / foarfeca - Incurcaturi in afaceri, vei pirde o suma de bani, dar nu insemnata.

122 Foarfece / foarfeca - Daca visezi ca tai ceva cu un foarfece inseamna ca cineva va face o gluma realista fata de tine .

123 Foc - Bucurie, placere, esti indragostit - a-l aprinde - cearta, vei fi iubit fara sa stii, succes in dragoste; amenintat de foc - inlaturarea sperantelor; aparand - nastere; foc aprins - castig cu grija, plictiseala, intristare; foc aprins cu greutate si stringandu-se - rusine, paguba; ca aprinzi cu greu focul - solicitari mari, procese, pierderi in amor, certuri; aprinzand iute focul - vei fi iubit; aprins cu flacara mare - vei avea copii frumosi; aprins fara osteneala - copii tai vor fi in primejdie; foc artificial in camin - deceptie; foc arzand - dusmani periculosi; foc atatam - dorinte sexuale, razbunare; castane in foc - succes in afaceri; clocotind ibricul pe foc - te vei imbolnavi; foc cu fum - iei femeie (barbat) rau; foc cu fum negru - casatorie cu un partener vicios; da cafeaua in foc - spor la bani; foc de ierburi - sentimentele ies la iveala; foc de paie - esti prins intr-o situatie ce-ti scapa de sub control; flacara fara fum si se ridica in sus - inaltare; fumand - pasiune exaltata - in camin - ai energie; incalzind mainile la foc - imaginatie mare; foc in hambar - probleme in viata zilnica; foc in vatra - veste buna - in vatra casei - prevestire buna ; foc mare - suire inaltapromovare in munca, marire ; foc mare si luminos - placere deosebita ; foc modest dar aprins - sanatate, succes, fericire; foc stins - saracie, tristete; te arzi la foc - te poti astepta la unele probleme; vazand foc - bucurie - vazand departe foc - te vei indragosti - vazand luminos - bucurie , placere - vazand mocnit - intristare, ingrijorare.

124 Foca -

- Daca ai visat foca, inseamna prosperitate si progres la locul de munca.
- Daca ai visat ca omori o foca, inseamna vei avea o perioada dificila, vei esua in ceea ce ai inceput, problemele de afaceri se vor multiplica. Nu vei avea noroc.
- Daca ai visat ca participi la o vanatoare de foci, inseamana ca vei pierde continuu ceva sau iti vei rata sansa.
- Daca in vis porti o haina din piele de foca, inseamna ca situatia financiara ti se va inbunatatii.
- Daca ai visat blana de foca, prezice noroc ce sa va abate asupra familiei tale.

125 Foi - Neintelegere, cearta .

126 Foi - Avand - nastere - de vita - mare cinste - cazand din arbore - boala, moarte in familie - sufland din - cearta, neantelegere.

127 Foi mari - Vei primi o stire buna, placuta.

128 Forja - Obiect scos din - eforturi pentru rezolvarea unor probleme.

129 Fortareata -

Fortareata in vise simbolizeaza protectie si vindecare. Alternativ, visul sugereaza zid intre tine si alte persoane, inchiderea din punct de vedere emotional.
- Daca ai visat fortareata asediata, semnifica schimbare insemnata.
- Fortareata distrusa, inseamna pierderi financiare si mizerie morala.
- Fortareata bombardata, fi milos cu semnii tai.
- Daca ai visat ca cuceresti o fortareata, insemana seituatie buna, stare financiara buna.

130 Fosta iubita -

Atunci cand iti visezi fosta iubita, inseamna ca inconstientul, care produce visele, incearca sa iti dea o lectie prin furnizarea uni vis drept exemplu.
Ai putea sa cauti pe cineva care are aceesi personalitate ca si persoana de care ai fost indragostit inainte. Acea persoana ar putea fi partenerul ideal pentru tine. Acest lucru inseamna ca vei avea o relatie cu cineva care va repara pur si simplu greselile fostei tale iubite.
- Daca nu esti implicat intr-o relatie, atunci poate ca este timpul sa mergi din nou la intalniri.
- Daca in vis vezi o iubita dar cu care ai fost impreuna cu mult timp in urma, acest lucru se intampla deoarece inconstientul iti reaminteste despre circumstantele nefericite. Visul este o avertizare ca esti pe cale sa te implici cu cineva care nu te va face prea fericit.
- Daca ai un vis erotic cu fosta prietena, insemana ca nu esti multumit de viata romantica din prezent, lipseste ceva.
- Daca ai visat ca fosta iubita iti face masaj, e timpul sa ai incredere in persoane si sa-i lasi sa se apropie de tine din nou.

131 Fostul iubit -

Daca va visati fostul iubit inseamna ca de fapt exista anumite chestiuni intre voi care au ramas neclarificate. Mai exista sentimente, poate de ambele parti, iar acest lucru complica oarecum existentele voastre. De asemenea, acest vis poate fi un avertisment cu privire la un incident neplacut.

132 Fostul sot / Fosta sotie -

Visul in care apare fostul sot sau fosta sotie indica faptul ca in momentul de fata te afli intr-o situatie in care nu doresti sa mai fi. Acest vis mai sugereaza si faptul ca te confrunti cu o relatie similara sau o situatie care te face sa te simti nefericit(a) si inconfortabil(a).
Alternativ, visul in care stai impreuna cu fostul sot / fosta sotie face referire la faptu ca subconstientul repeta aceleasi vechi tipare din acea relatie in relatia curenta. Faci aceleasi greseli si reactionezi in acelasi mod.

133 Fotbal - Element de context ce vizeaza modalitatile de a ajunge la niste rezultate concrete prin munca in echipa, dar tinand cont de telurile personale; (meci) confruntare, competitie, ambitie pentru atingerea unui scop. .

134 Fotbal - Daca visezi ca vezi un meci de fotbal va trebui sa ai grija cum iti alegi prietenii Daca visezi ca joci fotbal vei primi bani pe neasteptate .

135 Fotbal - minge de - unele proiecte abandonate trebuie reluate.

136 Fotografi / Fotografie - Esti muieratic - admirand o - dorinte ascunse - avand - datorii uitate - una noua - ruina falment - filtru pentru - vezi viata in roz - privind - vei revedea cu placere pe cineva - returnezi o - foarte bune rezultate in activitatea ta - te fotografiezi - vei ajuta pe cineva - tu fotografiezi pe cineva - vei fi ajutat - vazand pe altul fotografiind - cuceriri sentimentale - veche - regrete.

137 Fotografii - Daca visezi ca le privesti - vei vedea pe cineva.

138 Fotoliu -

Fotoliul in vis, sau visul in care stai asezar intr-un fotoliu, indica faptul ca esti complet sigur de starea ta si ca te afli intr-o pozitie de veghe continua. Te-ai stabilit si meriti respect, esti apreciat si ti se respecta opinia.
- Daca ai visat ca altcineva sta in fotoliu, inseamna ca ai respect pentru sefii tai.
- Daca ai visat ca stai inghesuit in fotoliu, vei fi zguduit de o veste neasteptata.
- Daca stai relaxat in fotoliu, semnifica confort, dorinta materiala, planuri si obiective de viitor.

139 Fragi - Dragoste, ajutor de la o femeie, beneficiu, prietenie - culegand - mari succese - mancand - bucurie, noutate - pe jos - greutate la serviciu - primind in dar - vindecare reusita si rapida, castig neasteptat - vazand - cuceresti o inima - vazand in cosulet - faci o noua prietenie.

140 Franghie - Daca te incingi cu ea inseamna profit mare.

141 Frasin -

Frasinul in vis reprezinta stabilitate, protectie si solidaritate. Visul ar putea sa iti spuna ca cineva din viata ta iti ofera protectie si stabilitate.
In traditia scandinava, visul in care ne apare un frasin, simbolizeaza axa lumii, sprijunul umanitatii si exprima aspiratii inalte, tensiune spirituala.

142 Frate - Daca visezi ca esti in relatii bune cu un frate inseamna ca nu vei avea probleme banesti dar vei avea o stare de tensiune .

143 Frate - Ipocrizie, furt - apar in vis dar nu sunt in realitate - dorinte neamplinite, gelozie - avand - protectie serioasa - a - ti vedea - viata indelungata lipsita de placere - certandu - te cu un - inma rea, suparare - iubit - rupi prietenia cu cineva - il reunoastem pe - corectari in viata - in apa - viata fara griji - mai mare - act de curaj - mai mic - cearta in familie - mort - viata lunga si senina - scrisoare de la - lasitate, minciuna - se poarta frumos - rupi prietenia cu cineva - se poarta urat - noroc apropiat - vitreg - cearta in familie - vorbind cu el - viata lunga fara bucurii - vazut intr - o lumina nefavorabila - succes mare - venind spre tine - bucurie, ani multi - zambind - semn bun in dragoste si in afaceri, prosperitate, profit mare.

144 Frate - Frate sau sora de vei visa, bucurie vei avea acest vis mai prevesteste si viata lunga sau primirea unui dar frate mort de vei vedea, in vis, semn de bine este.

145 Frauda -

- Daca ai visat ca fraudezi pe cineva inseamna ca trebuie sa iti reevaluezi caracterul propriu. Visul poate indica si o constiinta vinovata. Alternativ visul semnifica pierderea unui prieten.
- Daca in vis s-a comis o frauda asupra ta, inseamna ca esti prea increzator in spusele altora. Fi constient de oamenii necinstiti din jurul tau. Poate ca deja suspectezi pe cineva inconstient.

146 Frica - Daca visezi ca iti este frica sau ca incerci sa estompezi teama cuiva va trebui sa iei anumite decizii privitoare la modul de rezolvare a afacerilor tale si sa te intelegi cu anumite persoane pentru a evita anumite probleme .

147 Frica - Nenorocire - daca ai - ingijeste - ti inima - de apa - nefericire, mare dezordine in casa - iti este - reusita sigura in amor si neplaceri in afaceri - tremurand de - vei fi protejat de o persoana importanta.

148 Frig - Daca visezi ca iti este frig incearca sa eviti certurile cu familia .

149 Frig - Nestatornicie - afara este - nemultumiri, suparare, boala - ghemuit de - ai obligatii de indeplinit - iti este - vei lua hotarari importante dar nu vei fi statornic in in deplinirea lor - mergand prin - iei hotarari impotrante dar nu vei fi statornic in indeplinirea lor - mergand prin - iei hotarari importante, dar nu ai perseverenta de a le indeplini - simtind - nestatornicie, raul te urmareste - te feresti de - lucrurile nu - ti merg bine - tremurand de - vei fi protejat de o persoana importanta.

150 Frig - Frig de iti va fi, in vis, nestatornicie inseamna.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu