marți, 21 octombrie 2014

Dictionar de vise *Litera F(5)




151 Frigider - Neimplicare, lipsa de afectivitate, racirea relatiilor; instinct dezvoltat de conservare si aparare; amanarea sau oprirea oricaror planuri, impas; (deschis sau plin) dorinta de afectiune, deschidere spre relatii si contacte sociale, speranta de afectiune, dorinta de a iesi din propria carapace pentru a cunoaste lumea; te arati deschis unei noi relatii afective; (inchis sau gol) izolare, retragere, fuga de societate; incapacitatea de ati exprima sentimentele.

152 Frigider - Bine aprovizionat - bunastare - defect - lipsuri banesti - gol - saracie - mancare in - lipsa de comunicare cu cei din jur.

153 Friptura - Daca visezi ca mananci friptura inseamna ca vei avea raporturi amiabile cu persoane de ambele sexe si ca vei intreprinde cu aceastea actiuni stimulante Daca visezi ca faci friptura inseamna ca vei munci mai mult dar nu vei fi platit in plus.

154 Friptura - Visul inseamna grija, necazuri, paguba; - in sange - posibile pierderi financiare; - mancand - mare primejdie, sa te pregatesti de cele necesare; - nu o poti manca - te stapanesc dorintele irealizabile; - pregatind - moarte.

155 Frisca -

Frisca in vis reprezinta unele dorinte si fantezii inhibate, lipsa de afectiune. Probabil ca va doriti mai mult romantism in viata dumneavoastra. Ar mai putea simobliza bucurie, placere, poate chiar unele dorinte sexuale.

156 Frisoane -

Frisoanele in vis semnifica frica. Alternativ, visul reprezinta indiferenta ta pentru anumite situatii sau persoane.
- Daca in vis ai frisoane puternice, inseamna ca vei fi presat sa iti platesti datoriile sau vei avea dificultati cu creditorii.

157 Frizer - Daca o femeie viseaza ca merge la frizer, aceasta va fi in curand implicata intr-un scandal privind moralul unui membru de familie.Daca isi albeste parul, ea va scapa cu greutate de inchisoare.Pentru un barbat, a merge la frizer prevesteste multa barfa si dorinta de a cuceri o femeie frumoasa.

158 Frizer - Pierzi timpul in discutii inutile, esti barfit - a fi - neantelegeri intre tine si membrii familiei tale - mergand la - pierdere de bani inevitabila.

159 Frizer - Se zice ca nu e un vis bun, dar traditia subliniaza faptul ca visul acesta poate insemna lumina in viata ta, mai exact spus capacitate de a rezista dificultatilor vietii.

160 Frnghie - Ingijeste-ti inima- avand- folos- a incinge- dobanda- cumparand- vei crede in tine insuti- intinzand- drum cu folos- mare- intamplari neplacute.

161 Fructe - Cazute din pom , nefericire si oboseala.

162 Fructe - Placere urmata de necazuri, abundenta si prosperitate - acre - boala - adunand - avere indestulatoare - amare - discordie - avand - belsug, bucurii - azvarlind cu - belsug - cantarim - schimbare de serviciu - cazute - nefericire - cazute din pom - nefericire, oboseala - copac cu - prosperitate financiara - culegand - bogatie, placere - cumparand - esti inselat - in iarna - bunastare - in vara - belsug in casa - in pomi - perspective si afaceri bune - inghetata de - neplata unor datorii - lovite - implinirile vin prea tarziu - mancand - trai bun, bogatie - muscate - realizari tardive - musti din - dai dovada de tact si diplomatie - recoltezi - poti conta pe o viata buna - rosii - sanatate, placeri - stricate - tristete - zdrobite - unele neantelegeri - vezi pulpe de - realizarile sunt intarziate de mari obstacole.

163 Fructe de padure -

A vedea sau a manca fructe de padure in vise indica faptul ca veti fi implicat intr-o relatie sau o experienta implinita.
In particular, daca frutele de padure sunt otravitoare, atunci sugereaza ca sunteti in pericol de a fi influentat de ceva sau de catre cineva.

164 Frunte - Acoperita cu mazgalituri - tradare - a unei persoane cunoscute sau a noastra - mult bine in viata de toate zilele - inalta - sprijin de la cineva de nadejde - inalta daca ai - esti un om cu judecata - ingusta - inselatorie.

165 Frunte - Frunte inalta, frunte de om destept de vei visa, semn e ca esti un om temeinic, pe care se poate conta.

166 Frunze - Frunze cazand din arbori, frunze galbene, moarte prevestire de boala grea este, poate chiar fara scapare frunze verzi inseamna noroc, speranta, viitor bun.

167 Frunze - Daca sunt numai verzi - implinirea dorintelor este aproape; daca sunt mai multe uscate - urmeaza durere si boala; daca sunt multe si verzi - sanatate.

168 Fuga - In traditia romaneasca fuga in vis inseamna timp pierdut, primejdie care te pandeste.
- Daca in vis fugi descult - slabiciune, neincredere in proria personalitate.
- Daca visezi ca alergi foarte repede - izbanda, vei reusi sa rezolvi unele probleme mai vechi.
- De visezi ca fugi de un animal, esti urmarit de catre un animal - vei trece prin primejdie.

169 Fugind - Daca te visezi , e un semn de eforturi mari in realizarea dorintelor; daca esti descult - ghinion .

170 Fugind - Vei avea de trecut obstacole importante - descult - ghinion - de tine o fantoma - noroc in dragoste si in afaceri - de un bou - intristare - de un urs - mare primejdie - prada din capcana - taina de o pierdere.

171 Fular -

Fularul in vise are rolul de protectie. De obicei inseamnaca sunteti vulerabili sau fragili pe anumite subiecte. Ar mai putea insemna si o oarecare auto-restrictie din partea dumneavoastra. Va controlati prea mult emotiile in loc sa vi le exprimati.

Daca va visati purtand un fular, sugereaza ideea ca mintea este separata de corp, adica va bazati prea mult pe ceea ce ganditi decat pe ceea ce simtiti sau vic-versa.

172 Fulger - schimbari brutale - alb - neantelegere - ca te fulgera - certuri, necazuri, imbolnavire - cazand langa tine - noroc indelungat - cu tunet - vesti despre o schimbare in bine - cu tunete si trasnete - petrecere, veselie - la dreapta - semn bun - la stanga - discordie in familie - mai multe - razboi - strabatand cerul - veselie - vazand din casa - cearta, necaz.

173 Fulgi -

Fulgii in vise sugereaza ca veti primi o veste. Totodata semnifica necesitatea de a nu va pierde speranta.
Daca visati ca ninge cu fulgi imensi inseamna ca urmeaza o perioada de nefericire in viata.

174 Fum - Timp frumos, glorie, fericire inselatoare, dezamagire, iluzii - alb - plictiseala - alb dens - avem ascunzisuri, confuzii, inamici necunoscuti - de cos - fericire casnica - de tamaie - sperantele tale vor prinde viata - de tigara - faci o noua cunostinta, - iesind pe horn - tristete - intra in ochi - vei avea o neplacere - in casa - oamenii vor sa - ti strice rostul - inltandu - se drept - dificultate in trecut - inecacios - noroc - in plina ardere - armonie in familie - intunecos - intristare - miros de - cunostinte noi si importante - negru - scandal, - ridicandu - se din cos - tristete - ridicandu - se drept - fericire casnica - scotand pe horn - relaxare - suind - ridicare in rang - vazand - vreme frumoasa, prietenii iti cauta compania, dar vei avea si deceptii - zarind seara - afacere dezastruoasa, averea in pericol.

175 Fum - Daca visezi ca vezi fum vei castiga mai multi bani Daca visezi ca mirosi fum dar nu stii de unde vine inseamna ca vei avea griji suparatoare .

176 Fum - (Iesind pe cos) Liniste sufletasca, pace, calm, confort, sentiment de ocrotire si protectie; (ridicanduse de la foc) urmari vizibile ale unei actiuni mai vechi, barfe, vorbe, jigniri; (dens) pierderea controlului si a realitatii, amagire, aparente inselatoare, minciuni.

177 Fum negru -

Atunci cand visati fum negru inseamna ca veti avea scandal in casa, e posibil sa va certati cu partenerul din cauza banilor sau mai bine spus a lipsei lor. E posibil sa va certati cu colegii din cauza sarcinilor trasate de sef.
Daca visati fum negru care se ridica deasupra casei inseamna ca veti avea parte de tristete, de pierderi.

178 Fumand - Daca te vezi fumand - semn de petrecere; prietenii te doresc intre ei, dar vei avea parte si de dezamagiri.

179 Fund - (cu fundul gol) sentiment de jena, situatii penibile, umilinta, esti pus in situatii jenante; (vazand, dar fara sa fie gol) indiferenta, tendinta de a trata pe cineva incorect, lipsa de interes, umilire, jignire.

180 Fund - Caz de moarte - gol - iti va fi rusine.

Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-f.php?s=170

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu