miercuri, 22 octombrie 2014

Dictionar de vise *Litera F(6)




181 Funeralii funerare -

- Daca ai visat ca participi la funeraliile unor rude, inseamna ca vei scapa de situatii neplacute.
- Daca iti visezi proprile funeralii, simbolizeaza un final de situatie sau un final al unui aspect perosnal. Astfel, visul poate fi un semnal pentru tine ca sa recunosti aceste sentimente.
- Daca visezi ca participi la funeraliile altcuiva, inseamna ca ingropi o relatie veche si inchizi orice legatura cu trecutul ce apartine de aceasta.
- Daca te afli la funeraliile unei persoane necunoscute, inseamna ca ceva din viata ta trebuie pus deoparte, astfel incat sa poti face loc pentru ceva nou. Trebuie sa investighezi incontinuare ce aspect sau componenta a vieti tale va trebui sa elimini.
- Daca ai visat ca paticipi la funeraliile unui parinte care este in viata, inseamna ca trebuie sa te separi de restrictiile si limitele mama-tata. Moartea simbolica iti poate da curajul de care ai novoie sa faci pasul spre independenta si autonomie.

182 Funie -

Potrivit traditie romanesti daca ai visat ca inozi o funie, inseamna ca vei lega o prietenie.
- Daca te-ai visat legat cu funii, semnifica greutati in afaceri. Te asteapta vremuri grele.
- Daca ai visat ca te cateri utilizand o funie, semnifica hotararea ta de a reusi si de a-ti depasi adversarul.

183 Furand - De vei visa - primejdie infricosatoare - din casa - folos mare, imbogatire - nestemat - depresiune - rubine - vei fi ajutat sa iesi dintr - o situatie dificila.

184 Furca - Suparare, intristare, necaz .

185 Furca - Daca visezi ca lucrezi cu o furca intr-o ferma este semn ca vei avea parte de sanatate Daca visezi ca esti urmarit de o persoana sau de un diavol cu o furca inseamna ca vei avea griji financiare .

186 Furculita -

Furculita in vise reprezinta o extensie, cel mai bun drum de urmarie a obiectivelor.
- Daca in vis ai fost injunghiat cu o furculita, inseamna ca esti prea petentios cu ideiile si sugetiile ce ti-au fost prezentate.
- Daca vezi pe cineva care mananca cu furculita, inseamna ca toate grijile curente vor fi stere cu ajutorul unui prieten.
- Daca tu mananci cu furculita, cineva asteapta momentul potrivit ca sa te minta.
- Daca visezi furculite murdare, munca zadarnica.

187 Furie -

Visele in care iti exprimi furia simbolizeaza frustrari, dezamgiri in sinele tau. Ai tendinta de a reprima emotile negative sau tendinta de a proiecta mania pe altii. Trebuie sa privesti cu atentie in interiorul tau.
- Daca ai visat ca iti dau lacrimi de furie, inseamna ca cei apropiati te barfesc.
- Daca ai visat ca strangi pumnii de furie, reprezinta o cearta de proprtii cu partenerul de viata.
- Daca in vis tremuri de furie, urmeaza o perioada critica cu partenerul de viata.

188 Furnal -

Furnalul in vise simbolizeaza puterea si energia.
- Daca ai visat un furnal cald ce lucreza, inseamna ca vei avea parte de o viata sociala fericita.
- Daca ai visat ca furnalul este rece, inseamna ca iti vei spori economiile.
- Daca ai visat un furnal dezafectat, atentie la problemele legate de familie si casa.

189 Furnica -

Furnicile in vis semnifica nemultumirea ta fata de viata de zi cu zi. Te simti neglijat(a) si nesemnifivativ(a) sau lucruri marunte te enerveaza pe parcursul zilei.
Potrivit interpretarilor biblice, furnica simbolizeaza diligenta cu privire la lucrurile lui Dumnezeu
In traditia romaneasca furnica inseamna truda, eforturi rasplatite, onoare, castig si situatie financiara buna. Vei munci mult dar si foloasele vor fi pe masura.
- Daca ai calcat din greseala o furnica, inseamna griji mari.
- Daca ai visat ca furnicile iti invadeaza casa, o bucata de vreme ai parte de un viitor nefavorabil.
- Furnica in ureche, caz de moarte.
- Furnica ce te musca in vis, nenorocire.
- Daca in vis vezi o furnica carand, munca multa iti va aduce si un castig pe masura.

190 Furnici - Daca visezi furnici in casa sau in hainele tale este semn de mici suparari in viata ta personala Daca vezi o furnica purtand ceva este semn ca vei fi dojenit pentru ca nu muncesti atat cat ar trebui

191 Furnici - Semn bun, caci efurturile tale vor fi rasplatite pe masura; vei avea parte de onoare.

192 Furnici - Vei face o afacere buna, vei avea un castig mare.

193 Furt - Daca visati ca sunteti furat, inseamna ca in realitate, aveti anumite slabiciuni de caracte si suferiti de complexe de inferioritate in domeniu sexual. Hotii pe care visam ca ii prindem, asupra faptei, simbolizeaza greselile pe care l-am facut si le constientizam. Daca ne-am dat seama de ele, putem lua masuri in acest sens, pentru a nu le mai repeta.

194 Furt - Vei avea parte de un castig, un folos .

195 Furt - Situatii jenante, care necesita solutii incorecte, perioada dificila, situatie materiala precara; lacomie, pierderea controlului asupra propriilor fapte; te simti frustrat si doresti sa capeti ceva ce crezi ca este al tau, nedreptati.

196 Furtuna - Necazuri, suparare, proces lung care te va obosi - calm dupa - perioda de calm si pace - cu fulgere si tunete - schimbare in bine - cu grindina, ploaie si zapada - pericol - doborand copacii - probleme financiare - pe mare - frica, primejdie, stricaciune de bunuri - privind - situatia in schimbare - prins de - schimburi spre bine la serviciu - prin ocean - vesti cu probleme - stand in - pericol, amenintare - trecand prin - eforturile tale vor fi incununate de castiguri pe potriva - vant cu - pericol - violenta - ganduri si idei daunatoare.

197 Furtuna - Furtuna sugereaza depresia si conflictele Daca visezi ca esti prins de furtuna pe mare sau pe uscat inseamna ca vei avea griji minore care pot fi depasite daca esti temperat .

198 Furtuna - Furtuna pe mare de vei visa, semne rele pentru tine, framantari sufletesti, dar si necazuri materiale.

199 Fus - Caz de moarte apropiat .


200 Fus - Caz de moarte apropiata - cu lana torcand - drum fara veselie - invartindu - se - moarte apropiata - torcand - castig mic.

201 Fusta - Rusine, cearta- alba- cochetarie, bucurie- de alta culoare- dorinte realizate- de bumbac- cucerire romantica- de catifea- ambitie excesiva- de matase- pozitie sociala buna- in buna stare- prietenie lunga, noua si convenabila- lunga- respect din partea tuturor- patata- amici falsi- rupta- prieten nevrednic.

                                             -TERMINAT-



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu