miercuri, 12 noiembrie 2014

Interpretarea viselor *Litera D(1)
1 Dafin - Dafinul, intotdeauna verde, este un simbol arhetipal. Inca din antichitate, o coronita impletita din ramurile sale prevestea glorie si cinste. Persoana care in vis se impodobeste du dafin, mai are inca multe de asteptat de la viata. Frunzele de dafin simbolizeaza prosperitatea (vezi, de asemenea copac, frunza, coronita, verde). .

2 Dafin - Semn bun, schimbare si dragoste din partea pretenilor .

3 Dafin - Schimbare, dragostea prietenilor- avand- stima- flori- spulberarea sperantelor- inflorit- dragoste fata de un prieten.

4 Dalta -

- Daca ai visat dalta - faima mare.
- Daca folositi o dalta in vis - indica faptul ca aveti nevoie de o forta, un ajutor pentru a depasi anumite obstacole sau pentru a va croi o cale, un drum in viata.
In traditia persana dalta exprima frica de moarte.
In arhitectura sacra dalta simbolizeaza principiul activ masculin.


5 Dand de pomana - Recunostinta din partea celor apropiati.

6 Dand mana cu cineva - Vesti bune de la prieteni.

7 Dans - Simbolizeaza varstele vietii, al pasiunii si al dorintelor, sentimentele si sexualitatea. In vis apare, adesea, jocul cu focul, care aminteste de oboseala zilnica si uneori marele eveniment al unui bal (vezi, de asemenea bal), care trebuie sa ne aduca implinirea dorintelor sexuale. Uneori, visam ca dansam in ceata (vezi ceata), iar cest vis indica faptul ca trebuie sa renuntam la sentimentele nesigure (vezi, de asemenea vals).

8 Dans - Dans cu oameni mai multi, dans in general- vis bun, s-ar putea sa ti se implineasca o dorinta.

9 Dansand de te visezi - Neplaceri in casnicie.

10 Dantela -

Dantela in vis sugereaza romantism, afectiune, senzualitate, refinament in dragoste, delicatete. Totodata, ar putea insemna ca simtiti nevoia de afectiune din partea persoanei iubite.

11 Dar - Daca visezi ca primesti un cadou inseamna ca vei avea o viata sociala linistita si noroc in problemele banesti Daca visezi ca dai cuiva un dar inseamna ca iti vei asuma o serie de responsabilitati carora le vei face fata .

12 Dar - Prefacatorie - cumperi un - descurajare din cauza unei depresiuni nervoase - dand - vei avea bogatii, mare placere, succes personal - decorativ - trebuie sa iei o decizie importanta - de la o femeie - prietenie - de flori - suflet sensibil - ducand - salvarea unor probleme - facand - nerecunostinta - folositor - participi la un mare eveniment - ferind sa - l iei - vei pierde o suma importanta de bani - impartind - vei cunoaste prieteni buni si sinceri, vesti despre avere si bogatie - in aur - viclenie, minciuna - in bani - necaz, suparare, mizerie, te lupti cu greutati mari - primind - castig neasteptat, munca perseverenta - primind de la un om puternic - schimbare de soarta.

13 Daruri oferind - Vei pierde o suma de bani.

14 Daruri primind - Castig neasteptat.

15 Datorie datorii dator -

- Daca ai visat ca faci o datorie - semn rau.
- Daca ai visat ca platesti, achiti o datorie - trebuie sa te linistesti pentru ca totul va fi bine.
- Daca ai visat ca te zbati sa platesti o datorie - ai simt de raspundere.
- Daca ai visat ca ai multe datorii - o sa ai dificultati financiare.
- Daca in vis te sti dator cuiva - ai sa reiei o relatie, acorzi o a doua sansa.

16 Deal - Daca visezi ca urci un deal vei reusi in noile tale intreprinderi Daca visezi ca stai intins sau in picioare pe varful unui deal inseamna ca vei avea o conditie financiara buna .

17 Deal - Speranta, inaltare, bine meritata, depasirea dificultatilor - cu arbori inalti - castig - cu arbori verzi - speranta justificata - in varf - greutati in familie - rostogolire pe un - traversezi o perioada grea din punct de vedere sufletesc - privesti la un - speranta - suind pe un - greutati, vei izbuti in ce ti - ai propus - suind si neajungand - nu vei izbuti in ceea ce doresti - urcand - suparare in familie varf de - scapi de piedici si obstacole, totul merge bine la serviciu - zarind - indeplinirea sperantelor.

18 Deal suind - Vei izbandi in ceea ce ti-ai propus.

19 Deceptie -

Deceptia spirituala este un pericol mare pentru fiecare drum spiritual in curs de dezvoltare.
- Daca in vis acuzi o persona in legatura cu deceptia ta - un birou, un post onorabil vi se ofera.
- Deceptie mare - pierderi in afaceri, lipsa de haz si singuratate.

20 Decoratii - Munca multa si bucurii.

21 Decoratii - Daca vezi uniforme sau alte costumatii care au decoratii sau ornamente cu snururi aurii inseamna ca esti pe cale sa primesti o slujba mai buna .

22 Decoratii - Merite - pierzand - te astepti la lucruri rele - primind - bucurie, stima, onoare - purtand - mare trecere, onoruri - vazand pe piept - multa munca si bucurie.

23 Degeraturi -

- Daca ai visat ca suferi de degeraturi inseamna ca vei face o afacere proasta la insistentele unui prieten.
- Daca in vis ai mancarimi in zonele unde ai suferit degeraturi inseamna ca vei fi eliberat(a) de grijile curente.

24 Deget - Degetele reprezinta simtul tactil si partea mainii care simbolizeaza dorinta unei mari capacitati de actiune. In vis va puteti juca cu degetele, de aceea este important sa retineti obiectul cu care va jucati. Cine isi pierde un deget, in realitate ar putea sa apuce pe un drum gresit. Daca in vis aveti degetele mult prea mari, inseamna ca doriti sa obtineti ceva greu de castigat, poate imbunatatirea situatiei financiare.Degetele mari nu simbolizeaza hotia, ci faptul ca veti profita de o situatie favorabila. Daca visati ca va taiati unghiile, dupa parerea talmacitorilor indieni de vise, veti trece printr-o peroada grea. Cine isi murdareste degetele, are dificultati in a termina o lucrare sau este inconjurat de oameni care ii cer imposibilul (vezi, de asemenea brat, degetul mare, mana).

25 Deget - Daca visezi ca te tai la un deget sau ca indrepti acuzator un deget spre cineva este semn ca vei fi nemultumit de prietenii in care aveai incredere.

26 Deget - Sanatate buna, fericire in casa- a taia- nefericire- a te durea- boala nervoasa- inele pe- castiguri banesti- lung, frumos- vanitate periculoasa- lipsind- nastere, familia ta va spori- mai multe decat cinci la o mana- prietenie, fericire, castig- mai multe- castig- multe- milostenie- taiate- vei pierde prieteni credinciosi- te dor- boala, nenorocire- vazand ca este puternic- despagubire cu mari foloase.

27 Degetar - Vei participa la intrigi.

28 Degetar - Daca visezi ca dai cuiva un degetar inseamna ca vei avea noroc in dragoste Daca visezi ca pierzi un degetar inseamna ca vei avea un accident minor .

29 Degetar - Calomnie, schilodire - avand - osteneala - de argint - mandrie excesiva - pierzand - nedreptate - purtand - calomnie, participi la intrigi.

30 Degete lipsindu-ti - Nenorocire, boala.

31 Degete mai multe la o mana - Castig in afaceri, prosperitate.

32 Degetul mare -

Suntem constienti de propria putere. Degetul mare indreptat in sus sugereaza energia pozitiva, iar daca degetul mare este indreptat in jos indica energia negativa (acesta fiind si semnul prin care gladiatorii romani isi primeau sentinta de moarte.)

33 Delfini -

Delfinul in vis simbolizeaza indrumare spirituala, intelect, atribute mentale si emotionale. Visul este de obicei unul de inspiratie, incurajandu-va pentru a utiliza mintea la capacitate sa maxima.
Delfinii mai reprezinta si capacitatea, dorinta de a naviga prin emotiile voastre. Delfinul poate face referire la o relatie excelenta cu inconstientul.
- Daca ai visat ca esti calare pe un delfin sau ca te joci cu el - optimism si altruism social.
- Daca ai visata ca un delfin este pe moarte - sentiment de disparare, te simti deconecat(a).

34 Demisie Demisiona -

- Daca ai visat ca iti dai demisia de la locul de munca - mari schimbari in viata ta.
- Daca in vis auziti de la o alta persona ca vi se va cere sa demisionati - vor urma experiente neplacute.

35 Demon -

Demonii in vis semnifica ispita, rautate in gandire si in aprecierea persoanelor din jurul tau, actiuni necugetate care pot rani, nepasare, lipsa de compasiune, judecata, lene si conceptii limitate, egoism, orgoliu, lupta interioara cu traumele copilariei, sentimentul lipsei de afectiune de la parinti si persoanele iubite.

36 Dentist -

Dentistul sibolizeaza adesea ajutorul de care are nevoie cel ce viseaza intr-o situatie dificila.
- Daca ai visat ca mergi la dentist - suparare, necaz.
- Daca visei va iti scoti un dinte la dentist - vei suferi pierderi financiare.
- Daca ai visat ca doar stai de vorba cu un dentist - vis rau, prevestitor de boala, necaz.
- Daca ai visat un medic dentist ce lucreaza la dintii altcuiva - vei fi socat de un scandal ce te va implica si pe tine indirect.

37 Depozit -

In traditia romaneasca visul depozit semnifica noroc, prosperitate, scucces in afaceri si in viata de familie.
- Depozit de lemne - munca grea, efort in indeplinirea planurilor.
- Depozit de mobila - oboseala.

38 Derdelus -

Visul in care vedeti copii pe derdelus inseamna ca va este dor de bucuria copilariei.
Daca visati ca veniti pe un derdelus inseamna ca veti pierde o situatie.

39 Descult - Prevedere rea, saracie, lipsuri - a merge - mizerie - fiind altul - te asteapta mari neajunsuri materiale - fugind - ghinion - umbland - saracie.

40 Descult ca esti - Te asteapta mari neajunsuri materiale.

41 Desen -

Daca visati un desen sau o foaie desenata, inseamna ca aveti emotii, stari sufletesti pe care trebuie sa le exeteriorizati, sa va exprimati felul in care vedeti viata si pe cei din jur. Ar mai putea insemna ca sunteti pregatit sa infruntati o problema profesionala.
Daca va visati desenand, sugereaza faptul ca aveti unele abilitati artistice si ar trebui sa va exprimati creativitatea in viata de zi cu zi, sa va exteriorizati sentimentele.

42 Desert dulce -

Desertul si in general dulcele este un semn de noroc sau orice fruct bine copt.
- Fericire pasnica , relaxare in compania persoanei iubite.
- Daca ai visat ca mananci un desert simplu, nu prea extravagant - vei gasi linistea si implinirea intr-un mod linistit de trai.
- Daca visezi ca servesti un desert extravagant si foarte delicios - vei dobandi luxul dupa care tanjesti de atata vreme.

43 Deseuri -

Atunci cand deseurile ne apar in vise, acestea, indica faptul ca investiti mult prea multa energie in ceva ce este posibil sa nu fie prea util. Dar contrar aparentelor, visul poate fi si unul pozitiv, caci printre deseuri se afla uneori o comoara, un diamant, aur, o perla, etc.
Cel ce viseaza deseuri trebuie sa isi reevalueze anumite aspecte din viata sa. Visul poate fi o metafora pentru "a fi pierdut" sau in stare de ebrietate.

44 Despartire -

- Daca ai visat ca te-ai despatit de cineva - visul reprezinta exact opusul, prosperitate si noroc in relatie.
- Daca ai visat doua persoane ce sunt despartite, separate - ar trebui sa ai grija de atmosfera relatiei tale.
- Daca ai visat ca te-ai despartit de un amic - reintalnire cu un vechi prieten.

45 Detectiv -

- Daca ai visat ca esti detectiv - cateva cuvinte au fost suficiente pentru a trezi constiinta dumneavoastra.
- Daca in vis esti ajutat de catre un detectiv - problemele tale vor fi rezilvate.
- Daca visezi ca esti detectiv si ai prins un criminal - vei depasi necazurile curente si vei indrepta o situatie ce priveste familia ta.

46 Detergent -

Detergentul in vise se refera la curatenie. In functie de ceea ce doriti sa curatati cu detergentul se poate face si interpretarea viselor:
- daca spalati haine cu mult detergent inseamna ca vreti sa va curatati onoarea, sa va restabiliti cinstea si virtutea
- daca spalati haine noi cu detergent inseamna ca veti avea probleme cu noile cunostinte pe care le veti cunoaste
- daca va curatati pantofii cu detergent inseamna ca veti avea parte de un drum lung si plin de obstacole
- daca visati ca spalati podeaua cu detergent inseamna ca veti avea parte de o perioada de odihna placuta
- daca spalati cu detergent, iar acesta face multa spuma inseamna ca veti avea parte de multe certuri, e posibil sa porneasca un adevarat scandal cu cei din jur
- daca spalati cu detergent si acesta nu albeste inseamna ca incercati in zadar sa va redobnaditi vechile cunostinte, le-ati vorbit prea urat

47 Dezamagire -

Dezamagirea in vis indica experiente reale in care suntei mereu dezamagit. Astfel de vise reflecta dezamagiri reprimate care s-au acumulat pe o perioada de timp. Visul dumneavoastra serveste ca o scurgere emotionala care ajuta la usurarea mintii dumneavoastra.

48 Dezbracat - Lene multa prevesteste.

49 Dezbracat visandu-te - Sa te astepti la mari lipsuri materiale.

50 Dezertor -

Din punct de vedere psihologic, daca te-ai visat dezertor, acest vis indica faptul ca ai o inclinatie in a abandona lucrurile, vrei sa scapi de sarcini si responsabilitati. In cazul in care ajuti un dezertor, speri si tu sa ai parte de ajutor intr-o situatie dificila.
- Daca visezi ca tu esti un dezertor - vei fi macinat de o greseala din trecut, vei abandona un proiect sau vei avea parte de esec intr-un proiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu