joi, 13 noiembrie 2014

Interpretarea viselor *Litera D(2)




51 Dezmostenit -

- Daca ai visat ca ai fost dezmostenit(a), acest vis te avertizeaza ca trebuie sa iti reevaluezi afacerea si statutul social.
Potrivit traditiei persane daca visezi ca o persoana este dezmostenita sau ca tu esti dezmostenita este semn ca vei avaea o casnicie infloritoare, fericita iar problemele ce iti cauzau indispozitii vor disparea.

52 Dezordine -

- Dezordinea sau muzeria din vise simbolizeaza starea voastra de spirit sau cea din viata de zi cu zi. Trebuie sa incepeti sa va puneti viata in ordine incepand prin a va fixa prioritati. Alternativ, acest vis indica confuzie si alegeri greu de luat. Trebuie sa va stabiliti prioritatile si sa incercati sa le organizati pe ierarhii.
- Daca in vis incercati sa aranjati lucrurile in urma unei dezordine, insamna ca lucrurile din viata de zi cu zi(probleme, necazuri, etc.) se vor stabiliza curand.
- Daca in vis voi faceti dezordine, inseamna constiinta incarcata.

53 Diamant - Vei suferi o mare paguba.

54 Diamant - Diamanul este cea mai pura si mai rezistenta piatra pretioasa, care simbolizeaza deplinatatea psihica. Adesea diamantul este simbolul gandurilor limpezi, prin cere omul se concentreaza asupra succesului in viata, a atitudinii hotarate fata de oamenii care vor sa ne intimideze (vezi, de asemenea briliante). .

55 Diamant - fericire inselatoare - cercel cu - lene - colectionand - sperante desarte - cumparand - probleme financiare - dai - esti tratat cu ipocrizie din partea unor oameni dragi tie - daruind cuiva drag - ghinion - inhitind - noroc - gasind - bogatie mare prin casatorie - gasind la partener - nefericire in casatorie - pierzand - neplacere, vei fi lipsit de un lucru placut si trebuincios - primind - iluzii de scurta durata - purtand - distinctie tocmind si rascumparand - vei scapa de un mare castig - vazand stralucind - vei scapa de o mare primejdie.

56 Diamant - De vei visa ca gasesti un diamant sau alta piatra scumpa, semn de bogatie si poate prevestire a unei casatorii inseamna de vei visa ca aduni diamante- vei face multe eforturi la viata ta, dar cu prea putine rezultate diamante de vei primi- stare sufleteasca proasta vei avea diamant de vei visa ca ai pierdut- se anunta niste lipsuri, niste mici necazuri.

57 Diavol - Vei fi multumit in casnicie dar vei avea necazuri in afaceri.

58 Diavol - Diavolul este un inger cazut. In vise, el descopera slabiciunile de caracter sau laturile fragile din suflet. Diavolul indica si o gandire unilaterala, interesata numai in castiguri. Daca visati ca vorbiti cu un diavol, inseamna ca trebuie sa va feriti de o persona din anturaj, care nu va vrea binele. Daca sunteti atacat de un diavol, in realitate nu va stapaniti si nu sunteti galant.

59 Diavol - Daca visezi un diavol prietenos te poti astepta ca anumite persoane sa incerce sa te abata de la calea cea dreapta si de asemenea la o boala neasteptata Daca visezi ca esti mai puternic decat diavolul iti vei face griji din cauza unor persoane nesincere .

60 Dictionar -

- Daca ai visat un dictionar este semn ca vei avea discutii in contradictoriu cu o persoana incapatanata.
- Daca ai visat ca oferi cuiva un dictionar - schimbare in bine, pozitiva.
- Daca visezi ca cercetezi ceva, cauti ceva intr-un dictionar - ai inclinatii de a spune altora, de a da indicatii altora in ceea ce tu nu stapanesti sau nu prea cunosti.

61 Dig -

Digul in vis poate avea intelesuri diferite. Digul reprezinta cea mai mare parte a barierelor interne, de opozitie, sentimente, amintiri si dorinte acumulate sau visul incearca sa previna o izbucnire emotionala cu o alta persoana.
- Daca ai visat ca lucrezi la un dig - iti propui sa depasesti anumite temeri, frici.
- Daca ai visat ca traversezi un dig - sfaturi bune ce iti vor fi de folos.

62 Dihor - Nenorocire.

63 Dihor - Inselaciune, tradare - a prinde - ereditate, mostenire buna - pielea lui ca porti - noroc in dragoste - prinde - mostenirea unei averi insemnate - vazand cum fuge - nenorocire, ghinion, paguba.

64 Dinamita -

- Daca ai vazut o dinamita in vis, inseamna ca o schimbare se apropie cu repeziciune de viata ta.
- Daca in vis tu ai dinamita / dinamite - te va paste un pericol in casa sau in afaceri, fi foarte atent(a).
- Daca visezi ca depozitezi dinamita - esti foarte apreciat de catre superiorii tai dar si in cercul de prieteni.

65 Dinozaur -

Visul cu dinozauri simbolizeaza o atitudine depasita, asta inseamna ca este posibil sa renunti la obiceiurile si gandirea ta din trecut.
- Daca ai visat ca esti urmatit(a) de un dinozaur - temerile tale nu mai sunt necesare sau utile, dar aceste probleme vechi inca va mai bantuie.

66 Dinte - Vezi masea.

67 Dinte - Alb - onoare, frumusete, succes, vanitate - alb cazand - sanatate fragila - alb si frumos - vei avea copii sanatosi - cadea - nenorocire mare, vei auzi de moartea cuiva - a - i scoate pe ai tai - neangrijire, lenevie - ai scoate pe a - i altora - suparare mare, moarte - a pune - intristare, nefericire - cariat - chefuri - cazandu - ti - nenorocire, boala, moartea unui prieten, doliu in familie - cazand si avandu - l din nou - castig prelungit - crescand - sarcina - curatind - te vei osteni pentru altii - de argint - cinste - de aur - onoare, bogatie - de stila - boala si moarte - durandu - te - vei fi ispitit in afaceri dubioase - durere de - neplacere - gaunosi - tovarasi rai - gura fara - marirea eforturilor pentru stapanirea situatiei - lungi - intristare, insucces in afaceri - lungi avand - amareala - grebla fara - pierzi definitiv dragostea partenerului frumosi - sanatate, bani - frumos avand - lipsuri de bunuri - luand si punand la loc - vei repara o paguba - negri - inceputul nenorocirii - plomband un - placeri - punand - nefericire - scotand - afaceri dubioase - scotand fara durere - ispita, lenevie - scotandu - ti - vei primi un prieten plictisitor - scurti - sotie vicioasa, intalnire cu prietenii - stricati - chefuri - strambi - prieteni rai - tragand de ei - moartea unei rude sau a unui amic - vazand - schimbare intr - un sens sau altul.

68 Dinte cazut -

Dintele cazut in vise sugereaza ca aveti o sanatate fragila.
Visul in care va cad dintii prevestesc necazuri mari.
Totusi, unii talmacitori considera ca dintele cazut in vise inseamna motive de bucurie.

69 Dinti - Cu dintii este mestecata mancarea si astfel, prin hranire, se realizeaza incarcarea cu energie. La baza acestei imagini se afla elemente agresive. Daca visati ca va pierdeti dintii, inseamna ca veti suferi o pierdere considerabila de energie. In anumite cazuri chiar slabirea potentei ceea ce indica faptul ca dintii pot fi talmaciti si din punct de vedere sexual. Spre exemplu muscaturile din vis indica faptul ca ati dori sa va mancati partenerul, din prea multa dragoste. Daca fetele tinere viseaza ca isi pierd dintii, acesta este un semn ca isi vor pierde virginitatea sau vor avea probleme in relatiile interumane. Dintii care cad in vis simbolizeaza sentimentele de vina, care ne macina in dragoste. Conform celor mai recente cercetari americane in domeniu, caderea dintilor este legata de perioada critica din viata barbatilor si de menopauza femeilor, mai ales daca, la persoanele respective, acest vis se repeta un anumit timp. La acesta conceptie moderna adaugam si opinia talmacitorilor egipteni de vise - si a lui Artemidoros, referitor la cadera dintilor, veti avea un mare necaz, o ruda ar putea muri.

70 Dinti - Dinti frumosi de vei visa, sanatate foarte buna inseamna dinti urati, stricati, de vei visa- semn ca dificultatile ca necazurile tale sunt pe terminate si ca vei avea spor in munca de visezi ca iti cad dintii, castig se anunta dinti de aur sau de argint de vei visa, bogatie inseamna dinti lungi- intristare dinti de sticla de vei visa ca ai- semn foarte rau, boala si moarte prevestesc.

71 Dinti albi -

Daca visati dinti albi, curati, frumosi inseamna ca aveti incredere in dumneavoastra, initiativa, curajul de a iesi in fata, parere si respect de sine, autocontrol, comunicare eficienta cu cei din jur.
Visul in care va cad dintii albi semnifica sanatate multa.

72 Dinti cazuti -

Visele cu dinti cazuti sunt printre cele mai comune vise din viata unei persoane. Scenariile acestor vise pot fi: dinti ce se naruie in mainile dumneavoastra, dinti ce cad unul cate unu, dinti crescuti stramb sau dinti stricati. Dar ce inceama aceste vise ?
Una dintre teori este ca visele despre dinti refelcta nelinistile tale despre aspectul si modul in care te percep altii. Dintii joaca un rol important pentru transmiterea unei imagini atractive si sunt o arma importanta intr-un joc de flirt. Astfel, aceste vise pot fi cauzate de o teama de respingere, impotenta sexuala sau consecintele imbatranirii.
O alta teorie legata de caderea dintiilor este frica de a fi jenat(a) sau de a pica prost in anumite situatii. Aceste vise sunt o supra-exagerare de griji si nelinisti. Poate ca va simtiti nepregatiti pentru o sarcina ce vi-a fost indemanata. Este posibil sa aveti sentimente de inferioritate si o lipsa de incredere in sine intr-o situatie sau o relatie din viata dumneavoastra.

73 Dinti durandu-te sau scotandu-i - Vei fi ispitit de afaceri dubioase.

74 Diploma -

Diploma in vis reprezinta completarea sau recunoasterea pentru o treaba bine facuta. Veti creste in grad.
- Daca ai visat ca ai obtinut o diploma de absolvire - vei dobandi o pozitie inalta si respectabila.
- Daca ai primit o diploma de merit - meritele tale sunt recunoscute, vei fi promovat.

75 Director -

Directorul in vis sugereaza dorinta de autoritate in propriile maini, aspiratie profesionala. Mai poat insemna ca urmeaza sa intalniti o persoana foarte importanta.
Daca visati ca dati mana cu un director inseamna ca veti avea parte de o noua colaborare, poate chiar veti semna un contract.
Visul in care dumneavoastra sunteti directorul sugereaza faptul ca veti avea parte de o promovare sau o marire de salariu. Ar putea insemna si o colaborare mult mai buna intre dumneavoastra si colegii de munca.

76 Discoteca -

Visul la o discoteca de obicei inseamna ca trebuie sa iesiti in lume sa socializati, sa fiti mai liberi.
Daca visati ca sunteti in discoteca cu prietenii, sa aveti grija sa nu comiteti fapte necugetate, sa nu va lasati condusi de capricii.
Visul in care dansati la discoteca sugereaza ca veti avea pare de surprize in viata, dar daca se intrerupe brusc muzica prevesteste, de regula, unele neplaceri in viata.
Daca o femeie se viseaza singura intr-o discoteca, inseamna ca va face pasul principal de a face cunostiinta cu barbatul ideal. Daca se viseaza ca este abordata de un barbat atragator, trebuie sa fie foarte atenta, caci pe viitor va primi o propunere dubioasa.

77 Discurs -

- Daca in vis tu erai persoana ce tinea discursul - vei avea scucces pe plan profesional, vei fi mandru(a) de cariera urmata. Legi relatii bune de prietenie.
- Daca participi la un discurs plictisitor - reputatia cuiva este in pericol iar tu va trebui sa faci un sacrificiu pentru a o salva.
- Discurs politic - o durere ascunsa ce nu o poti uita.

78 Discutie -

Discutia in vis nu reprezinta nimic deosebit. Trebuie sa cunoasteti despre ce se vorbeste si ce fel de discutie este.
O discutie serioasa inseamna ca trebuie sa fiti mai matur, sa nu fugiti de responsabilitati.
Daca discutia este amuzanta sugereaza faptul ca aveti o viata sociala placuta si ca aveti posibilitatea de a va face prieteni cu usurinta.
Daca visati o discutie in contradictoriu si iesiti castigator inseamna canu veti avea probleme la locul de munca o buna perioada de timp.
Visul la o discutie cu un membru al familiei, denota faptul ca nu va gasiti fericirea, ca ce se intampla in viata dumneavoastra nu va multumeste.
Daca visati ca va certati cu persoana iubita inseamna exact contrariul, adica veti avea parte de armonie si fericire in cuplu.

79 Dispret -

- Daca in vis iti arati dispretul fata de o persoana - nu vei avea probleme pe plan profesional.
- Daca cineva te dispretuieste in vis - vei avea parte de succes in viata profesionala.
- Daca te-ai visat suferind din cauza ca esti dispretuit(a) - inseamna ca vei obtine un post mai bun sau vei inainta in grad.

80 Distractie -

Distractia in vis este un semn bun, de ganduri senine.
Sa visati distractie cu muzica si dans indica bunastare, prospreitate, placere.
Visul va invata ca trebuie sa va bucurati de viata, sa nu ratati nici o ocazie sa fiti fericiti, sa va simtiti bine.
Daca visati ca va distrati cu anumite persoane intr-un local denota o oarecare extravaganta din partea dumneavoastra, pe care ar trebui sa o infranati putin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu