sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Interpretarea viselor *Litera D(3)



81 Distractie -

Distractia in vis este un semn bun, de ganduri senine.
Sa visati distractie cu muzica si dans indica bunastare, prospreitate, placere.
Visul va invata ca trebuie sa va bucurati de viata, sa nu ratati nici o ocazie sa fiti fericiti, sa va simtiti bine.
Daca visati ca va distrati cu anumite persoane intr-un local denota o oarecare extravaganta din partea dumneavoastra, pe care ar trebui sa o infranati putin.

82 Divan - Viata lunga, viitor frumos.

83 Divort -

Daca in vis asisti la un divort - semn ca o sa ai neintelegeri cu persoana iubita, gelozie, intriga, pericol pentru casa ta.
- Daca esti implicat direct intr-un divort - casatorie solida fara fapte necinstite si necredinta.
Orice ideie de separare sau de divort, in vis, il invormeaza pe cel ce a visatr ca are nevoie de o pauza.

84 Doctor - Vesti bune in legatura cu noi afaceri.

85 Doctor - Daca visezi ca mergi la doctor vei avea un accident Daca visezi ca esti in comapnia unui medic la o intalnire este semn ca afacerile tale vor prospera si ca vei avea parte de mai multa distractie.

86 Doctor - Boala apropiata - apare un - sanatate si avere - consultare - pierdere de bani - daca e ruda - casatorie - mergand la - vesti bune in legatura cu noi afaceri - tu fiind - respect - vazand cum pleaca - imbolnavire - vazut in halat - esti stimat in cercul de prieteni.

87 Doctor de te visezi - Esti stimat in cercul de prieteni.

88 Document -

Sa visati un document sau visati ca cititi un document reprezinta anumite informatii importante ce va vor fi aduse la cunostinta cat de curand. Mai poate simboliza o descoperire sau o realizare.
Visul la un document poate tine de locul de munca, tinand cont ca este vorba de birocratie, poate reprezenta o anumita problema la birou.

89 Doi 2 -

Numarul doi(2) simbolizeaza o uniunie, un parteneriat. De exemplu: constientul si inconstientul, masculinul si femininul.
Numarul doi este ascociat cu echilibru, diversitate, parteneriat, casatorie, receptivitate.
Lumea este vazuta ca fiind alcatuita din dualitati, barbati si femei, mama si tata, rai si iad, lumina si intuneric, yin si yang, etc.
In filozofia indiana este un numar arid, zeul hindus este intodeauna reprezentat sub forma doi in unu, o uniune de sex masculin si feminin.

90 Doisprezece 12 -

In traditia romaneasca, visul cu numarul doisprezece, semnifica tarie spirituala si perfectiunea divina.
Numarul 12 reprezinta, de asemenea, si ciclurile de repetitie.

Asocieri cu numarul 12 :
- cele 12 luni ale anului.
- cele 12 ore ale zilei si cele 12 ore ale noptii.
- cei 12 membri ai juriului.
- vanzarea cu duzina.
- cele 12 semne zodiacale.
- cei 12 fii ai lui Iacob.
- cei 12 apostoli.
- cei 12 zei ai Olimpului.
- cele 12 munci ale lui Hercule.

91 Dolari -

Dolarii in vise simbolizeaza posibile probleme.
Daca ati visat ca ati numarat dolari si ati observat ca lispeste o suma atunci trebuie sa fiti pregatiti pentru anumite cheltuieli neprevazute.
Visul in care ati gasit dolari semnifica succes, veti scapa de griji si probleme.
Daca ati visat ca tineati in mana dolari falsi inseamna ca sunteti o persoana perspicace si sunteti greu de indus in eroare.
Un dolar de argint in vis semnifica noroc in viata.

92 Doliu - Daca visezi ca vezi un semn de doliu la usa cuiva vei avea cateva accidente mici Daca visezi ca esti in doliu inseamna ca te vei bucura de evenimente placute Daca visezi ca orasul intreg este in doliu inseamna ca se vor intampla lucruri triste dar totul se va termina cu bine .

93 Doliu - Veste buna - familia in - croiesti drum bun in viata - pe steag - zile bune - purtand - urmeaza zile bune fara griji materiale - purtand in biserica - casatorie apropiata - rochie de - eveniment fericit - vaduva in - tristete.

94 Doliu purtand - Urmeaza zile bune, fara griji materiale.

95 Domn -

- Daca te-ai visat un domn - onoare mare, dar sunteti pe punctul de a o pierde. Grija mare cum ationati cand sunteti inconjurat de persone cu acelasi grad.

96 Domnisoara de onoare -

Potrivit traditiei noastre, fata ce se viseaza domnisoara de onoare, va avea parte de o casatorie fericita.

97 Dorinta -

Visul in care va puneti o dorinta sugereaza ca este ceva ce va lipseste sau de care va este dor. Face referire la ceea ce doriti sa realizati pe viitor.
Visul ar putea insemna ca incercati sa va intariti ceea ce trebuie sa realizati in viata de zi-cu-zi. Trebuie sa fiti mai decisi si mai asertivi.

98 Dormind - Dormind in pat de te vei visa, te vei imbolnavi dormind pe iarba verde- esti norocos dormind la o femeie- vei avea o stare sufleteasca proasta dormind in biserica de te vei visa- vei avea o stare de leneveala, mare lucru nu vei putea face in perioada urmatoare dormind intr-un leagan- se anunta zile bune pentru tine.

99 Dormind de te visezi - Vei pierde o mare suma de bani.

100 Dormind langa o fata - Neplaceri in dragoste.

101 Dormind pe iarba verde - Vei zace la pat putin.

102 Dormitor -

- Daca ati visat ca sunteti intr-un dormitor inseamna ca vreti sa pastrati private anumite aspecte ale dumneavoastra. Acest vis este, de asemenea, un indicativ de natura sexuala si relatii intime.
- Daca ati visat dormitorul din copilarie este semn ca o situatie curenta sau un sentiment a declansat o amintire din copilarie. Alternativ, visul poate fi simbolistica unei treziri sexuale.

103 Dovleac - Necazuri in afaceri.

104 Dovleac - Necazuri in familie - culegand - cumpatare - cultivand - vindecare - crud - boala neprevazuta - mancand - casnicie fericita, veste buna - semanand - noroc, fericire, intelegere, iti va fi bine - vazand cum se sparge - necazuri in afaceri, buboaie, boala.

105 Dovleac - Dovleac mancand, semn de boala dovleci semanand- iti va fi bine.

106 Drac - Daca visezi un drac inseamna ca va trebui sa te scuzi pentru ceva ce ai spus sau ai facut si care a cauzat neplaceri unei alte persoane.

107 Drac - Nenorocire - cu coarne - ai o femeie rea - mai multi - ispita, veste rea - mai multi si mai mari - vei fi ispitit de afaceri necurate - necajiundu - te - intamplari vrajmase din partea cunoscutilor.

108 Draci - Vei fi ispitit de afaceri necurate.

109 Dragon -

In traditia romaneasca visele cu dragoni sunt considerate printre cele mai bune vise. Dragonul semnifica in general bogatie spirituala si materiala.
- Daca vezi in vis un dragon - intalnesti persoane de rang inalt.

110 Dragoste - Daca visezi ca esti sincer indragostit inseamna ca vei fi multumit in viata dar daca visezi ca nu esti realmente indragostit de cineva si nu esti sincer vei avea parte de multe dezamagiri Daca visezi ca privesti persoane care fac dragoste inseamna ca vei avea succes in noile tale intreprinderi .111 Dragoste - Jucand cu - nesinceritate - scrisoare de - ai unele probleme care vor fi rezolvate - te casatoresti din - proiect de lucru abordat cu entuziasm - ai inebunit din - schimbari.

112 Drapel -

Drapelul in vis reprezinta castiguri marunte.
- Daca ai visat un drapel colorat - ai unele idei foarte ciudate.
- Daca ai visat ca duci in lupta un drapel - iti vei schimba obiceiurile, preocuparile.
- Daca ai prierdut drapelul intr-o lupta - dileme dureroase.
- Drapel cu inscrieri pe el - pribleme financiare minore.

Vezi si semnificatia visului steag.

113 Dric - Mari sanse pentru viitor; succes in afaceri.

114 Dric - Daca visezi ca esti intr-un dric vei face o calatorie de afaceri Daca visezi ca mergi cu furgonul mortuar alaturi de el va trebui sa-ti asumi mai multe responsabilitati .

115 Drog drogat -

- Daca ai visat ca esti drogat - cineva va incerca sa te impiedice sa avansezi.
- Daca visezi ca iei droguri - inseamna ca ai pierdut controlul asupra vietii dar poti conta pe cei apropiati.
- Daca in vis fumezi droguri - ai multe de indeplinit, ar fi cazul sa revi cu picioarele pe pamant!

116 Droguri -

Drogurile in vis simbolizeaza dorinta de a evada, nelinistea din realitate sau o situatie incerta, plina de echivoc. Doriti sa va pacaliti singur, sa va transpuneti intr-o realitate falsa, va este frica sa infruntati cu adevarat viata, iar cel mai bun refugiu il gasiti in minciuni.
Daca visati ca luati droguri inseamna ca ati pierdut controlul asupra vietii dumneavoastra, dar va puteti baza pe prieteni.
Visul in care sunteti drogat semnifica faptul ca in realitate cineva anume incearca sa va impiedice sa avansati in viata sociala sau la locul munca.

117 Drojdie -

Din punct de vedere spiritual, visul, simbolizeaza cresterea continua si indica o cautare spirituala. Este posibil ca aceasta cautare sa fie chiar cautarea in sufletul dumneavoastra pentru o auto imbunatatire. Alternativ, drojdia este simbol pentru energia reinoita sau un etuziasm crescut fata de o idee, un proiect.
- Vei primi bani din surse dubioase.
- Daca ai visat drojdie de bere - ti se va mari familia.

118 Drujba -

Drujba in vise indica faptul ca ceva drastic este pe cale sa se intample. Succesul va veni numai prin vointa.

Alternativ, visul are interpretare ca veti ajunge repede in centrul problemei.

119 Drum - Daca visezi ca esti pe un drum lung si drept inseamna ca vei gasi viata mai usoara Daca visezi ca drumul este dificil si serpuitor inseamna ca vei avea succes dupa ce vei traversa anumite dezamagiri.

120 Drum - Dredinta, adevar - a face - vei fi fericit - bun si curat - castig mare, scapi de griji - care este blocat de perete - vei avea obstacole - cu praf - deranjamente - cu gheata - neliniste - cu trenul - realizarea dorintelor - de cale ferata - noroc, vei avea musafiri - gresit - succes in viata - ingust - greutati, necazuri - la muzeu - nefericire si plictiseala - larg - viata fericita - mare - vizite - mare si cu multi oameni - te apuci de prea multe lucruri deodata - drept urmand - vei face avere in scurt timp - gasit cu compasul - esti gelos, legaturi romantice - greu si desfrunzit - vei intampina multe piedici - prin jungla - depasirea greutatilor - prafuit - ai nevoie de un compromis - stramb - ai o singura cale pentru a - ti tinge scopul - stramb si ingust - inselatorie - serpuit - rodul oboselii tot se va vedea mai tarziu - sosea - vei fi bine primit - umbrit cu copaci - viata linistita - urmand multi oameni pe - te apuci de prea multe - vazandu - l intortochiat - negustorii te vor saraci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu