duminică, 4 ianuarie 2015

Dictionar de vise *Litera C(8)



351 Clopot - Frica, cearta - a auzi - necazuri, ura, certuri - a auzi la distanta - veste buna - a auzi seara - intristarea se va preface n bucurie - a auzi sunetul - mare nemultumire, moarte - batand - certuri, necazuri, dusmanie - batut cu ciocanul - griji si probleme - dangat de clopot - necazuri, boala - pentru tinerii indragostiti - casatorie - sunand - veste proasta - sunand pentru mort - cineva sus - pus, s - a interesat de tine - tragi clopotele - faci o prietenie deosebita - tunand - iti vei cladi un camin - turn de - relatii bune la serviciu - vazand cum se trage - noutati imbucuratoare.

352 Clopote - Daca auzi ca se bat clopotele ai putea auzi de moartea cuiva care este departe .

353 Clopotel -

Clopotelul in vise inseamna dragoste sincera, casatorie, copii.
Daca visati un clopotel care suna fals sugereaza ca veti avea fluctuatii in sanatate.

354 Clopotnita - In traditia romaneasca visul clopotnita reprezinta dragoste si parte de priteni buni, de asemenea visul are conotatii sexuale, sugereaza si ambitii, sperante si scopuri de indeplinit.- Clopotnita bisericii ce sta aplecata pe o parte - munca multa, sudoare pentru indeplinirea dorintelor.- Oamenii tineri ce viseaza clopotnite vor intalni persoane interesate de sex.- Daca visezi o clopotnita stricata - dezamagiri in privinta celor mai recente planuri.


355 Closca - Traditia persana ne invata ca visul cu closca, mai ales daca este si cu pui sau daca sta linistita pe cuibar, inseamna stare de spirit buna, pace sufletesca si uneori chiar fericire.
-Closca - noroc, multumire, vei fi fericit(a).

356 Clovn -
Un clovn in vise simbolizeaza absurditate, lumina-inimii si o parte copilareasca a propriului personaj. Chipul clovnului este o reflectare a propriilor sentimente si emotii. Fie ca este un clovn fericit sau un clovn trist, acesta este reflecatrea starii tale din viata de zi cu zi. Actiunile clovnului semnifica natura ta fara inhibitii. Alternativ, un clovn este o indicatie a actiunilor tale necugetate sau nesincere.
- Daca aveti teama sau fobie de clovni, un clovn poate reprezenta o persoana misterioasa din viata ta care iti doreste sau incearca sa iti faca rau. Cineva cunoscut este posibil sa nu fie ceea ce pare sau cineva pretinde a fi altcineva.


357 Coada - Din punct de vedere spiritual caoda in vis reprezinta indeplinirea, realizare unei actiuni.

Coada : animale si oameni
- Coada de animal - un castig ce anunta.
- Daca in vis iti apre un animal ce are coada extrem de scurta - vei fi subiectul glumelor, cei din jurul tau isi vor batea joc de felul tau, de stilul tau.
- De vezi un animal caruia ii creste coada - prin unele circumstante greselile tale vosr fi iertate, date uitarii, chiar te va surprinde bunatatea unor apropiati.
- Daca visezi ca tragi un animal de coada - vei suferi de o boala.
- Daca ai visat un animal cu coada taiata - prin neglijenta ta vei ajunge la o nenorocire.
- Daca in vis tu ai coada - ve trebui sa ascunzi o serie de greseli ale rudelor.
- Daca visezi ca iti impletesti parul in coada - esti prea usuratic in chestiuni importante.

Coada: unelte

- Coada de matura - complicatii financiare.
- Daca ai visat o grebla cu coada rupta - ai cunoscut recent pe cineva dar te retine ceva, esti timid(a) fata de acea persoana.


358 Coafeza -

Coafeza in vise reprezinta acea parte din dumneavoastra care controleaza imaginea de sine. Ar trebui sa va ganditi la cateva idei de schimbare a imaginii.
Pe plan spiritual, coafeza in vise indica legatura evidenta dintre imaginea de sine si frumusete.

359 Coafor -

Daca aveti vise legate de coafor, de obicei inseamna ca aveti un complex de inferioritate, ca simtiti nevoia de schimbare, de reinventare.
Ar mai putea insemna ca doriti sa va modificati atitudinea, sunteti gata pentru schimbare, sa mergeti intr-o noua directie in viata.

360 Coaja -

Coaja in vise poate avea mai multe inelesuri:
- coaja de copac - vedeti esenta lucrurilor, ce se afla dincolo de aparente, superioritate, inteligenta innascuta. Totodata, visul mai poate insemna doliu.
- coaja de fruct - inlaturarea problemelor si a lucrurilor care iti produc pagube
- coaja de ou - nevoia de a fi precaut, rational, cu capul pe umeri.

361 Coarne -

Coarnele in vis au mai multe interpretari. Depinde de ceea ce faceti in vis cu coarnele sau ce fel de coarne sunt:
- coarne de capra - progres rapid in cariera
- coarne de bou lungi si ascutite - griji probleme
- coarne de cerb - va faceti de ras
- coarne de taur - rabdare, incredere
- coarnele unui animal infuriat - manie prosteasca
- daca aveti coarne - vointa puternica
- daca visati pe cineva cu coarne - tradare amoroasa
- va visati tinand pe cap coarne - vei fi insultat
- visati coarne pe capul altuia - primejdie

362 Coasa -

Coasa in vise sugereaza nevoia de a taia o parte din lucrurile inutile din viata dumneavoastra, prin urmare are aceeasi semnificatie ca si cutitul. Alternativ, acest vis, conform traditiei noastre, este un simbol al decesului sau reprezinta un sfarsit a unei perioade.
Inca din vechime coasa simbolizeaza trecerea timpului, aparitia sa in vise denota incercarea de a ne aminti lucruri de mult apuse.
Daca ati visat ca folositi coasa pentru a face drum prin campurile verzi, este semn de fericire ce urmeaza sa vina. Treceti printr-o perioada de crestere economica si personala, si ve-ti depasi provocarile ce pot aparea pe parcurs.

363 Cobra -

Cobra in vise inseamna ca un dusman ascuns vrea sa va faca rau dumneavoastra sau familiei dumneavoastra. Se pare ca acesta cauta razbunare. S-ar putea sa aveti un prieten cu probleme financiare.
O alternativa ar fi ca visul sugereaza creatie si energie creativa. Sunteti "hipnotizat" de o relatie sau de o situatie.
Visul in care o cobra v-a muscat inseamna ca nu veti reusi sa evitati necazul, dusmanul va reusi sa va raneasca.
Daca ati visat o cobra care a omorat un animal sugereaza ca exista riscul sa fiti furat, jecmanit.
Mai multe cobre in vis prevestesc barfe si clevetire.

364 Coca Cola -
Coca Cola in vise prezice o posibila inrautatire a starii dumneavoastra de sanatate.

365 Cocor - Sosirea unui dusman sau a unei rude invidioase - impaunandu - se - cearta - privind - te asteapta o izbanda - tipand - bucurie - zburand - prieteni buni te vor astepta cu ajutor intr - o afacere incurcata.

366 Cocori zburand - Prieteni buni te vor ajuta intr-o afacere complicata.

367 Cocos - Cocosul de pe turnul bisericii va avertizeaza ca a sosit momentul sa faceti ceva anume. Dar pasarea in sine cand apare in vis, este considerata un simbol sexual masculin, mai ales in visele faemilor. In visele barbatilor , el reprezinta intentiile clare ale castora. Daca in vis cocosul canta, este in joc infidelitatea. Cocosul rosu este mai putin legat de foc si simbolizeaza flacara iubirii arzatoare (vezi, de asemenea oratanii).

368 Cocos - Daca un barbat viseaza un cocos inseamna ca va avea noroc dar daca o femeie viseaza un cocos inseamna ca va trebui sa munceasca mult.

369 Cocos - Stire buna, musfir, insuratoare - atacand - nemultumire - avand - veste buna - auzind cantand dimineata - noroc in amor, realizarea dorintelor - care nu canta - cearta, dusmanie - cantand - noroc in dragoste, bucurie, fericire, succes apropiat - cantand cu capul in sus - un prieten fals iti pregateste un lucru rau - dormind - vei primi un raspuns rau - luptandu - se - infidelitate - ouand - mostenire neasteptata - prinzand - cearta - tacand - exista rival in dragoste - taind - vei pierde un prieten sau o sluga credincioasa - vazand - esti semet, capricios, te vei alege cu mult la insuratoare.

370 Cocos cantand - Noroc in dragoste, satisfactii in afaceri.

371 Cocosat - - Daca in vis intalnesi un cocosat - noroc pe partea financiara, primesti bani chiar si fara prea mare efort.

- Daca ai visat ca te certi cu un cocosat - in planurile tale de viitor ar putea aparea complicatii.
- Ti se face mila de un cocosat - griji apasatoare, parere proasta despre sine, suprasolicitare.

372 Codru - - Daca ai visat codru este semn ca vei cunoaste o multime de oameni sau ca vei avea de-a face cu tot felul de oameni, visul nu prevesteste ceva neaparat rau, din contra, multi oameni se vor apropia de tine, multa dragoste.
- Daca in vis iti apare un codru de arbori - scapi ca prin urechile acului de un necaz.
- Codru des - companie placuta.
- Codru de stejari - beneficii, avantaje, cineva te va scapa de un rau.

373 Colac de paine - Pericol de imbolnavire al copiilor .

374 Colac de salvare - Vei avea o perioada linistita la serviciu si in familie.

375 Colanti -

Colantii in vise uneori inseamna un element indezirabil de care cel ce viseaza nu poate scapa. Aceasta interpretare este cu atat mai adevarata atunci cand, in vise, colantii sunt gauriti sau dificil de scos. "Se lipesc" de persoana si impiedica evolutia acesteia si libertatea de miscare.

376 Coleg -
Atunci cand ne apar colegii in vis sunt evidentiate aspecte ale relatiei tale cu ei inclusiv dificultati si suport. Aceasta semnifica ambitia, lupta si natura ta competitiva.
- In cazul in care colegii din vis nu sunt colegii tai din realitate, atunci visele se pot referi la afaceri psihologice ce mai trebuiesc imbunatatite.
Visele cu colegi la locul de munca sunt adesea legate de stresul de la locul de munca.
- Daca ai visat ca participi la o intalnire cu colegii, inseamna intalnire placuta.

377 Colier - In traditia romaneasca visul este prevestitor de certuri si gelozie.
In traditia orientala colierul este considerat a fi un semn bun - daca il viseaza o femeie casatorita prevesteste nasterea unui prunc, iar pentru o fata este semn de casatorie.
La nivel spiritual colierul este simbolul puterii, a controlului.
- Daca in vis ai un colier, intr-o cutie sau intr-un sertar - semnn ca vei face o calatorie.
- Daca ai visat ca oferi cuiva un colier - ar trebui sa iti ceri scuze cuiva pentru ce ai spus sau ce ai facut.
- Daca ai visat ca transporti (duci undeva, la loc sigur) un colier foarte scump, cu pietre pretioase pe el - in familia ta cineva va mosteni o mica avere.
- Daca in vis o femeie pierde un colier - jale si durere.
- Daca ai visat un colier roz sau rosu - acela va avea noroc in dragoste, sau va cunoaste dragostea din nou.

378 Coliva -

Daca visati coliva marcata cu semnul crucii, simbolizeaza ciclul lunar si etapele sale. De asemenea, coliva poate semnifica moartea unei persoane apropiate.

379 Colivie - Colivia de pasari in vis semnifica dragoste pustie, vei fi facut(a) de rusine, inselaciune, restrangerea libertatii tale. 
Din punct de vedere psihologic colivia pentru pasari reprezinta inchisoarea sufletului, conditionata de emotiile interioare.
- Daca ai visat ca tu deti o colivie - singuratate inseamna.
- Daca in vis ai cumparat o colivie - reprezinta sfarsitul unei perioade neplacute.
- De vezi colivie cu pasari - iti vei castiga libertatea sufleteasca.
- Colivie goala - casatorie rupta, dezmembrata, te pandeste si o alta primejdie (posibil probleme cu legea).
- Un papagal in colivie - amaraciune si invidie.

380 Coloana - La nivel spiritual doua coloane inseamna diferenta dintre masculin si feminin, sau diferenta dintre cele spirituale si puterea materialului.

- Daca ai visat o coloana cazuta -semnifica saracie, sperante spulberate.
- Daca sunt doua cazute la pamant - saracie, prevestire de moarte.
- Daca ai visat coloana de marmura - probleme banesti, situatia financiara se inrautateste.
- Coloana frumoasa - vin vremuri bune, schimbari in bine.
- Daca ai visat coloana rupta, crapata - sperante spulberate.

381 Coloana vertebrala -

Visul despre coloana ta vertebrala sau a altuia reprezinta sistemul de sprijin, puterea ta, rezistenta. Trebuie sa menti capul sus chiar si in vremuri dificile. Alternativ, coloana vertebrala sugereaza nevoia de a ramane ferm si fidel convingeriilor proprii. Coloana vertebrala este un simbol de putere.
- Daca in vis coloana vertebrala se remarca in mod deosebit, trebuie sa acorzi atentie sporita propriei tale structuri de rezistenta.
Din punct de vedere intelectual, coloana vertebrala, face referire la faptul ca trebuie sa reflecti serios asupra tariei tale de caracter.
In anumite vise, coloana vertebrala, fiind cea mai rezistenta componenta a structurii noastre osoase, reprezinta Sinele.

382 Colonel - Atunci cand un barbat viseaza ca este colonel - prevesteste succese, stisfactii pe plan financiar.
Daca o femeie intalneste in vis un colonel - aceasta este supusa invitatiilor primite de la amici, aici poate intalni si alesul sufletului.
- Daca te-ai visat colonel dar ai fost degradat - certuri si intriga.
- Vezi colonel calare pe cal urmat de un grup de soldati - te asteapata o calatorie de afaceri, nu lua decizii pripite.

383 Coma -

- Daca ai visat ca esti in coma, inseamna neputinta si incapatitate de a functiona intr-o anumita situatie. Nu esti pregatit(a) pentru schimbarile majore ce se petrec in jurul tau.
Alternativ, starea ta de coma reflecta ceea ce se intampla cu adevarat in corpul tau atunci cand dormi si visezi. Corpul tau ramane imobil ca si in cazul in care a fost paralizat, aceasta stare este cunoscută sub denumirea de paralizie REM.
- Daca visezi ca cineva este in coma, insemna un nou stres ce se adauga la o experienta anterioara socanta.

384 Comandant - - Daca te-ai visat comandant inseamna ca inaintezi prea repede dar ai parte si de vesti bune ce te vor face fericit(a).

385 Cometa - Daca visezi o cometa pe cer este semn de noroc in afaceri si in dragoste .

386 Cometa - Suparari, razboi, dezastru, cutremur - cazand - sperante desarte, rascoala, moarte - pe cer - tulburari , razboi - pe pamant - boala - trecand - suparari majore la nivel personal - venind spre tine - pericol, sperante desarte - zbor ratat - situatie favorabila.

387 Cometa cazand - Semn rau.

388 Comoara - Cautarea comorii din vis scoate la iveala posibilitati nebanuite. Daca in vis nu gasiti comoara in pofida cautari intense, inseamna ca in realitate alergati dupa o fantasma, dar pagubele suferite nu vor fi foarte mari. Daca visati ca dezgropati o comoara, veti pierde poate o speranta, si este posibil ca situatia finaciara sa se agraveze, incat sa va agatati de un fir de pai. Daca ingropati o comoara doriti sa inselati un om pe care pana acum l-ati tratat prieteneste, iar subconstientul va avertizeaza asupra acestui lucru prin intermediul cautatorului de comori. Daca o alta persoana ingroapa comoara din vis, in realitate cineva vrea sa va joace o festa.

389 Comoara - Daca visezi ca esti in cautarea unor comori ingropate inseamna ca vei avea parte de sanatate Daca visezi ca esti pe ocean in cautarea unei comori este semn ca vei primi un cadou scump Daca visezi ca gasesti o comoara fara sa o fi cautat vei face calatorii palpitante.

390 Comoara gasind - Viitor stralucit alaturi de un partener care-ti va aduce noroc.

391 Compas - In traditia romaneasca visul compas inseamna dreptate, ti se va face dreptate.
- Daca ai visat un compas cu acul defect cu care nu poti stabili nici o directie in vis - probleme si griji pe plan profesional si familial.
- Daca ai visat ca ai in posesie un compas - succes in afaceri.
- Daca in vis ai cumparat un compas - dureri mari, iar daca compasul pe care l-ai cumparat este unul vechi prevesteste dubii mari, decizii majore la serviciu.
- Daca ai visat ca folosesti compasul pentru a dasi un drum - realizarea cu succes a proiectelor, noi cuceriri in dragoste, stare de bine.
- De primesti cadou un compas - clevetri.
- Compas rupt, stricat - caracter slab, lipsa de peronalitate.
- Comps vechi - suparare.

392 Competitie -

Visul in care participati intr-o competitie inseamna ca va veti folosi de toate rezervele dumneavoastra de tact si diplomatie.
Daca visati ca ati castigat o competitie inseamna ca se prevesteste o calatorie.

393 Complice - - Daca visezi ca esti complice la o infraciune - acest vis sugereaza faptul ca cineva are o influenta negativa asupra vietii tale. Tot acest vis ar putea de asemenea sa reprezinte un sentiment de vinovatie fata de anumite fapte din trecutul dumneavoastra.

394 Complot - Daca ai visat ca esti parte a unui complot - ai mare grija la persoanele din jurul tau, posibil prietenii sa te barfeasca, vei avea parte de ghinion o bucata de vreme.
- Esti descoperit intr-un complot - vei pierde prieteni adevarati.
- Daca in vis cineva comploteaza impotriva ta inseamna ca vei scapa de datorii.

395 Computer pc calculator -

Computerul in vis simbolizeaza tehnologie, informatii , viata moderna si multa munca. Noi domenii de oportunitati sunt deschise pentru tine.
Alternativ, calculatorul reprezinta lipsa de individualitate si lipsa de emotii si sentimente.
- Daca ai visat ca computerul are o minte proprie si se controleaza singur, inseamna stare de neliniste si pierderea controlului. Te simti coplesit(a).
- Daca ai visat ca un calculator are un virus sau ca iti da multe erori pana ce se prabuseste, inseamna ca in viata ta ceva a scapat de sub control.
- Daca ai visat ca cumperi un calculator (computer), inseamna ca incepe o noua perioada in viata ta.

396 Con de pin -

In cazul in care conul de pin nu are o semnificatie personala pentru cel care viseaza, cum ar fi o amintire din copilarie, el indica fertilitate si noroc. Alternativ, conul de pin reprezinta bogatie sau fericire.
Forma conului de pin, ca si continutul plin cu seminte, sunt simbol evident al falusului si al masculinitatii.

397 Conac - De vei visa un conac inseamna ca iubire interzisa, porti in suflet o dragoste ce nu este agreata de familie sau de cei din jurul tau.

398 Concediu -

La nivel spiritual a visa concediu sau vacanta inseamna nevoia de realimentare, nevoia de repaus si odihna.
- Daca ai visat ca esti in concediu sau in vacanta de la munca - problemele cu bugetul, partea financiara sau mai direct problemele banesti nu iti vor mai da atata bataie de cap.
- Daca in vis te intalnesti cu cineva care este in concediu - viata ta va fi una plina de surprize placute, se poate spune si ca o sa ai parte de o viata fericita.
- De ai visat ca iti ceri concediu, sau iti iei concediu de la servici - vei avea o sarcina de indeplinit, cu anumite piedici, dar pe care o vei duce la bun sfarsit.

399 Concert -

Sa visati ca sunteti la un concert reprezinta armonia si cooperarea cu cei din jur in anumite situatii. Va puteti astepta la o crestere a starii de spirit. Totusi, ar putea sa insemne ca veti avea parte de musafiri nepoftiti.
Daca visati ca dati un concert inseamna ca va ascundeti un potential talent. Ar trebui sa va aratati si partea creativa in viata de zi cu zi.

400 Concurs -

Daca visati ca intrati intr-un concurs sugereaza nevoia de a va autodemonstra ca sunteti capabili. Daca veti castiga concursul, atunci inseamna ca sunteti increzatori, mandrii. Daca veti pierde concursul in vis semnifica lipsa de incredere pe care o aveti in dumneavoastra.
Visul in care sunteti implicat intr-un concurs de mancat deobicei arata lipsa de sociabiliate. Lipsa unui prieten va face sa va intoarceti spre mancare. Totodata sugereaza faptul ca aveti abilitatea de a procesa emotiile rapid.

Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-c.php?s=390

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu