duminică, 1 februarie 2015

Dictionar de vise *Litera A(3)




101 Automobil - Veste buna avand - vei face o calatorie sigura si folositoare benzina de - energie marita caroserie de - sa te ocupi de aspectul tau fizic circuitul electric al - grija pentru inteligenta noastra conducand - iti iei destinul in propriile maini condus de altul - lipsa de curaj cumperi un - iti dobandesti o buna reputatie far de - supravegherea situatiei din jur franand - munca care iti consuma multa energie frana de - control al vointei in stare buna - capacitate de lupta in viata in stare rea - temeri in rezolvarea unei probleme vazand un - trebuie restituita datoria.

102 Auzi cainii latrand - Urmeaza vreme secetoasa, cearta, necazuri.

103 Auzi cantece - Vei participa la o petrecere in curand.

104 Auzi clarinet cantand - Vei fi barfit de cine nu te astepti.

105 Auzi clopote - Certuri si necazuri.

106 Auzi cocos cantand - Noroc in dragoste, satisfactii in afaceri.

107 Auzi sunand arginti - Neplaceri apropiate, boala.

108 Auzi pasari cantand - Veste pentru o zi buna.

109 Auzi toba batand - Riscuri de imbolnavire.

110 Auzi usa scartaind - Evita conflictele, nu-ti sunt favorabile infruntarile.


111 Auzind cearta - O veste neplacuta.

112 Auzul visand ca il pierzi - Evita supararile caci dauneaza sanatatii.

113 Avion zburand - Veste buna din departare.

114 Avion (zburand tu cu el) - Bucurii marunte dar importante.

115 Avocat pledand - Asteapta-te la incurcaturi si necazuri.

116 Avion - Daca visezi ca esti pe cale sa cazi dintr-un avion vei avea o perioada ghinionista dar daca esti pasager intr-un avion te poti astepta la o marire de salariu Daca esti pilotul avionului esti pe cale sa inregistrezi succes in ceva ce ai inceput de curand Daca avionul intra in picaj vei avea experiente placute cu o persoana de sex opus.

117 Avion - Veste buna de departe calatorind cu - noroc cina in - dorinte adanci ce nu s - au implinit in viteza - faci o miscare avantajoasa pilot de - proiecte noi la serviciu prabusindu - se - nereusita, esec in afaceri, vei avea de intampinat probleme mari zburand in - bucurii marunte si importante.

118 A tese - Ciorapi - placere trecatoare - panza - nevasta ta va fi rasplatita, noroc in drumurile facute - panza de paianjen - barfa, procese, piedici, falsitate, inselatorie.

119 Arhitect - (A se vedea si schita) Daca visezi ca faci anumite schite pentru o cladire sau altceva vei dobandi succes daca vei munci din greu .

120 Abdomen -

- Daca imaginile din vis par sa se concentreze asupra acestei zone, atunci trebuie sa ne indreptam atentia aupra emotiilor si sentimentelor reprimate.

(dureros) Nereguli sau probleme interne, profunde in viata ta, ce se cer descoperite.

(dezgolit) lipsuri materiale, deschidere la orice propunere, (umflat sau foarte mare) acumulare xagerata de bunuri sau relatii, lacomie, exagerare, snobism; imaginatie bogata.


121 Acordeon - Emotii puternice, melancolie, romantism, amintiri puternice, sentimentalism.

122 Acordeon - Daca in vis canti la acordeon inseamna ca vei avea o aventura placuta de dragoste Dara daca acordeonul nu este acordat s-ar putea sa fie nevoie sa muncesti mai mult pentru scopurile pe care ti le-ai propus .

123 Acordeon - Petrecere in famlie, armonie in luare de decizii.

124 Acvariu - ( a se vedea si peste) Daca vezi pesti care inoata intr-un acvariu fii atent la accidente .

125 Acvariu - (privind dinauntru in afara) Ai avea nevoie de mai multa libertate de actiune sau de exprimare in relatiile sentimentale in care esti implicat; nu esti multumit cu mediul in care traiesti; te simti strans cu usa, constrans, limitat; ai nevoie de un concediu sau de o pauza; (privind din afara inauntru) nu poti actiona in nici un fel la problemele nou aparute; esti un simplu spectator.

126 Acrobat - A vedea un acrobat in timpul reprezentatiei sale este semn ca vei avea dificultati in afaceri prietenie si dragoste .

127 Acrobat - (pe sarma sau la trapez) Situatie riscanta, hazardanta, se cere curaj si infruntarea pericolului de unul singur, intr-o situatie incerta, dar cu posibilitatea de a primi sprijin la nevoie; nesiguranta, teama de a gresi; (cazand) ai nevoie de autocontrol sau de o alternativa de rezerva, care sa te scoata din impas in cazul unui posibil esec.

128 Adoptie / Adoptat - Ajutor dat cuiva intr-o situatie dificila; asumare de noi responsabilitati, acceptarea unei situatii noi fara a cunoaste toate detaliile.

129 Adoptie - Daca in visul tau adopti un copil vei culege rezultate bune dintr-o investitie .

130 Adresa - (scrisa pe un plic) Caputarea unei cai sau a unei directii de urmat; solutie favorabila la actualele probleme; buna orientare; dorinta de a iesi din starea de confuzie si deruta; limpezirea orizonturilor proprii; noi teluri catre care sa nazuiesti; vesti, intalniri, evenimente in afara casei, vizite, musafiri.


131 Adresa - Vizita unui prieten - dand - impudenta - la hotel - scapi de lene si te apuci de un nou proiect - scrisa - veste de departe - schimbi - faci la altii viata grea - visand - veste neplacuta.

132 Adulter - Vina, tradare, inselaciune, incredere nemeritata in cineva; sentiment de culpabilitate.

133 Adulter - Daca in vis comiti un adulter ar trebuie sa eviti disputele cu familia sau cu persoanele de afaceri Daca rezisti cuiva care incearca sa te seduca vei castiga in fata acelora care vor sa iti pateze reputatia .

134 Adulter - Probleme in dragoste, plictiseala, cearta - auzind de un - insatisfactie conjugala - denuntand - vei castiga un proces - marturisind - inlaturarea unei dificultati - savarsind - castig sigur - vazand - rezista tentatiei amorului strain.

135 Agrafa - Siguranta, ordine in activitatile profesionale; nevoia de organizare; trebuie sa pui la punct o anumita situatie, privind atent la toate detaliile, pe care sa le folosesti in final in avantaj; nevoie de colaborare, de cooperare, dar in care sa ti se recunoasca rolul de lider sau organizator.

136 Agrafa - Dregoste prin casatorie fericita - avand - casatorie - de argint - prieten fals - de aur - prieten sincer - de tabla - prieten modest - prinzand parul in timp ce te uiti in oglinda - propunere de casatorie.

137 Ajutor - (oferind cuiva ajutor) Sprijin, sfaturi, imprumut, generozitate; (primind ajutor) nevoia de a primi sprijin; (cerand ajutor) esti blocat intr-o situatie dificila, esti dezorientat si ai nevoie de un sfat; (strigand dupa ajutor) situatia devine descurajanta pentru tine, de aceea e nevoie sa apelezi la o persoana cu mai multa experienta care te poate ajuta in rezolvarea problemei.

138 Ajutor - Daca visezi ca cineva striga dupa ajutor vei fi realmente in cazul de a cere ajutor si il vei primi Daca visezi ca tu strigi dupa ajutor situatia ta financiara se va imbunatati .

139 Ajutor - Nenorocire grabnica - dand - calatorie placuta apropiata - participand cu - reusita - strigand dupa - inlaturarea suferintei - unui vagabond - decizii importante.

140 Albie - (de rau) Reguli de urmat cu strictete, directie de urmat, sfat bun, sprijin moral si psihic; (iesit din albie) situatia iese de sub control, exagerare, abuz, exces de zel, suprasolicitare nervoasa.


141 Albie - goala - Pierderi de bani - plina - Economii.

142 Album - (cu poze) Amintiri, discutii cu prietenii, intalniri cu vechi cunotinte; melancolie.

143 Album - A te uita in vis la fotografiile dintr-un album ar putea insemna sa fii precaut caci ai putea avea un mic accident .

144 Alcool - Iluzii, minciuna, aparente inselatoare, vise desarte, deruta, confuzie, falsitate; tendinte autodistructive, ignorarea relatiilor sentimentale; afectivitate reprimata; incapacitate de a iubi; (band cu moderatie) relaxare, fuga de responsabilitati si greutati, te simti bine, multumire temporara de sine; nevoie de incurajare si stimulare; (band in exces) vezi beat.

145 Alee - Cale/solutie nesigura, nebanuita; (intunecata) dilema din care nu stii cum sa iesi; (infundata) te simti prins intr-o capcana, blocat intr-o situatie fara iesire, intr-o relatie frustranta, intr-un mod de viata dezavantajant, intr-o slijba paguboasa.

146 Alee - Aleile sunt strazi mici (vezi strada), pe care calatorii se pot imbulzi. Ele sunt, de asemenea ideale pentru plimbarii in care dorim sa meditam asupra sufletului nostru (vezi de asemenea carare, plimbare, si denumirile pentru autovehicule).

147 Alee - A fi urmarit de o persoana rea pe o alee sugereaza iminenta unei rusini care va surveni in viata ta Daca mergi singur pe o alee s-ar putea sa ai o disputa cu persoana iubita Daca visezi ca ajungi la capatul unei alei si nu poti merge mai departe nu vei putea sa-ti pui planurile in miscare.

148 Alee - Viata fericita - cu arbori frumosi inverziti si infrunziti - viata fericita si imbersugata - cu pietris - dificultati matriale - daca fugi pe o - lanuri reusite - daca pomii sunt uscati sau desfrunziti - necazuri din parea unor persoane nerecunoscaroare - plimbare pe o alee acoperita cu zapada - te vei - te vei insanatosi repede - plimbare pe ploaie pe o - bogatie nesperata - te plimbi singur pe o - liniste sufleteasca.

149 Alergie - Nu te simti in largul tau acolo unde te afli, fie ca e vorba de o relatie sentimentala, loc de munca sau stare de lucruri; ceva te deranjeaza, dar nu ai ce face pentru a schimba situatia; situatii neplacute, deranjante, greu de evitat sau de controlat.

150 Alfabet - (strain) dificultati in rezolvarea unor probleme, in functie de contextul visului; blocaj sau lipsa de comunicare cu cei din jur; (cunoscut) nu sunt cunoscute toate datele problemei care te preocupa in prezent, deci trebuie sa mai ai rabdare si sa mai acumulezi cunostinte necesare rezolvarii cazului.

Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-a.php?s=140

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu