marți, 3 februarie 2015

Dictionar de vise *Litera A(4)




151 Aluat - (crud sau necopt bine) surprize neplacute, situatii frustrante; imaturitate; lipsa de experienta; se cere prudenta si modestie; (framantandul) idei noi cu sanse de a le pune in practica; trebuie sa pui la cale toate detaliile unui plan, pentru a nu lasa vreo greseala sa-ti scape; (crescut) imaginatie, creativitate, incredere, entuziasm, planuri noi, ganduri marete, dar nu se stie daca vor fi de succes.

152 Aluat - Durere de stomac - brutarul face - veste importanta - facand - mici deplasari - framantand - noroc in afaceri.

153 Alunita - In ceea ce faci exista si puncte vulnerabile, de care poate ca nu esti constient, dar de care adversarii ar putea sa profite; fragilitate si vulnerabilitate, deci atentie sporita.

154 Amagire / Amagit - (amagindu-te) iluzii, lucruri aparent bune, dar care ascund parti neplacute, posibilitate de esec; (amagind pe cineva) rezolvarea unei probleme pe cai incorecte; inselaciune.

155 Ambulanta - Teama de a te imbolnavi, vindecare dupa boala; probleme financiare, dar cu sanse de revenire la normal; ingrijestete mai mult de trupul si sanatatea ta; probleme de maxima urgenta in viata ta, pentru care trebuie sa te implici total; (vazand-o) se cere prudenta maxima in tot ceea ce faci; cumpatare, echilibru; avertisment; (mergand in ea) riscu de a face o greseala grava, deci trebuie sa accepti consecintele trecatoare; ai nevoie de sprijin din afara.

156 Ambulanta - Daca esti dus la spital cu o ambulanta trebuie sa ai grija sa nu spui sau sa nu faci ceva rau dar daca vezi o ambulanta si nu esti in ea este semn ca trebuie sa fii mai discret in relatiile cu persoanele de sex opus .

157 Ambulanta - Grija, boala, rana - care merge - imbunatatirea situatiei - cu pacienti - un prieten pericol - plina de raniti - moarte violenta - ranitul vorbeste din - vesti - vazand mergand - primejdie.

158 Ameteala - (senzatie in vis) deruta, dezorientare, nesiguranta

159 Ameteala - Prin intermediul starii de ameteala din vis, subconstientul ne indica faptul ca , in realitate, nu ne mai putem controla. .

160 Amenintare ( te simti amenintat) - (Senzatie in vis) pericol iminent, deci trebuie sa fii atent.

161 Amoniac - Certuri, suparare, lacrimi; tristete, dezamagire; jigniri, vorbe grele aruncate in vant.

162 Amoniac - Mirosind - vesti neplacute.

163 Amoniac - Daca visezi ca folosesti amoniac la curatirea casei inseamna ca te vei bucura de sanatate Daca doar mirosi amoniac trebuie sa ai grija sa nu bei prea mult .

164 Anestezie - Modificare radicala, dar fara a simti trecerea de la o stare la alta; necesitatea de a schimba ceva, indiferent de suferintele ce sar putea declansa dupa aceea.

165 Animal - Instincte puternice, energie, forta, capacitati de a te descurca, avertisment; vezi si animalul respectiv.

166 Animal - De cele mai multe ori animalul din vis este parola actiunilor noastre, a motivatiilor, instinctelor, poftelor, refularilor noastre. Animalele simbolizeaza instinctele primare din noi, salbaticia dar si latura imblanzita si dincolo de taoate acestea omul insusi. In vis omul se poate regasi in ordinea creatiei. Animalele dintr-o cireada sau dintr-o haita indica faptul ca persoana este pe punctul de a deveni victima instinctelor sale(vezi, de asemenea animalele descrise separat).

167 Animal - Belsug, prosperitate alergand - necazuri amenintandu - te - vei da daruri la prieteni amestecate - moarte in familie atacandu - te - dusmani mari atingand un - stare de sanatate buna cu patru picioare - prieteni sinceri si drepti craniu orbitor de - secret placut gras - belsug grup de - vesti placute in familie hranind - avere, bucurie imbalsamat - sanatatea ta ti se imbunatateste in camp - hoti in curte - scapi de primejdie inconjurandu - te - conteaza pe prietenii vechi in grup - prosperitate la veterinar - probleme ce trebuiesc rezolvate impuscand un - vei iesi din relatii primejdioase intepat de un - imbolnavire usoara limba de - nemultumiri cu ai tai lovesti un - gandeste - te cand iei o hotarare lovind un - faci o nedreptate luptand cu un - izbanda in infruntarile zilnice negru - dusman, boala nemiscat - deces oase de animal - pierzi niste bani pascand prin luminis - noroc, vointa puternica patrupede - prieteni fideli si onesti pierzand - va muri unul dintre prietenii tai sacrificand un - neantelegeri marunte la serviciu salbatic - amenintare din partea dusmanilor, cearta cu bataie salbaticie - nestatornicie in dragoste sange de - ai prea multe sarcini si nu este bine slab - seceta schelet de - esti singur si deprimat turma - bogatie, castiguri mari in bani uitandu - se la tine - prieteni noi urland - surpriza neplacuta ce te va supara urmarindu - te - pericol vorbind - vei primi un sfat intelept vorbindu - ti - atentie ce faci.

168 Anvelopa - Vezi cauciuc; pericol la drum lung.

169 Aparat - (radio) evenimente la care nu participi, dar care te intereseaza; vei auzi vesti; (televizor) evenimente deosebite la care vei fi / esti martor si care sunt importante pentru tine; (de masura) trebuie sa cantaresti bine detaliile actiunilor tale, ca nu cumva sa exagerezi sau sa gresesti; autocontrol, autocenzura, prudenta; evitarea exceselor; (orice alt tip de aparat) rutina, teama de banalitate, nevoia de nou; sentimentul ca faci mereu aceleasi lucruri, plictiseala, dorinta de schimbare.

170 Apus - Element de context ce vizeaza finalul unei etape; linistire dupa griji; nou inceput dupa o scurta pauza; concediu sau vacanta, nevoie de odihna; (rosu intens) romantism, sentimente puternice, de orice natura; devotament, angajare totala.

171 Aragaz - Sprijin din partea prietenilor pentru realizarea unor proiecte actuale si necesare evolutiei personale; eforturi pentru intretinerea relatiilor existente.

172 Argila - (prelucrata de olar sau de sculptor) adaptabilitate, creativitate, productivitate, capacitate de a ajunge la rezultate concrete si la castiguri materiale prin munca; (morman) sprijin util in rezolvarea unei probleme, chiar daca prin efort indelungat si munca; mijloace concrete de a ajunge la rezultate palpabile.

173 Argila - Insanatosire figuri de - capacitatea de a lua decizii mazgoasa - imoralitate, moravuri rele modeland - ai idei precise si clare umeda - sunteti foarte inteligent.

174 Armata - (Inrolat) Nevoie de ordine si organizare mai buna in ceea ce faci, nevoia de a gandi mult mai atent detaliile vietii tale actuale; sarcini asumate; necesitatea de a te maturiza; (salvat de armata) nevoia de a cere sprijin din partea autoritatilor sau a superiorilor; reorganizarea fortelor proprii pentru a da nastere unor proiecte serioase; (trupe mergand la razboi sau la instructie) pericole asumate, cu sentimentul indeplinirii unor obligatii asumate cu buna stiinta si mult discernamant.

175 Armata - Daca visezi o batalieva trebui sa nu vorbesti prea multpentru a evita un scandalDaca armata marsaluieste este semn ca vei putea fi distras de la afacerile taledin cauza unor evenimente neobisnuite care se petrec in anturajul tau .

176 Armata - Saracie, deznadejde, pericol, neliniste, teama fiu in armata - ambitiile tale se implinesc gata de lupta - risipirea averii in lupta - pericol, teama in linie de batatie - vei fi furat in mars - vei afla un mare eveniment invingatoare - necaz si tristete invinsa - nemultumire trecatoare in mers - eveniment insemnat marsaluind - succes in viata ratie de - esti copilaros si te afecteaza probleme marunte recrutare in - vremuri grele la serviciu retragandu - te din - esec revolutie - necazuri si suparari in viata particulara victorioasa - proces important.

177 Artificii - Succes, victorie in fata problemelor; petrecere; bucurie; motiv de sarbatoare; actiuni care te scot in evidenta, laude spuse in public; participare la evenimente speciale, rare, deosebite.

178 Aspirator - Eliberare de piedici, calea este acum deschisa catre noi realizari, dupa o perioada de organizare foarte profunda in propriile planuri profesionale.

179 Aspirator - Daca visezi ca folosesti un aspirator inseamna ca vei avea noroc in relatia cu persoanele de sex opus .

180 Aspirator - Ferste-te de dusmani.

181 Asternut - (Pus pe podea) pericol sa-ti pierzi partenerul prin acte necugetate sau vei suferi din cauza comportamentului unei persoane iubite; (intins pe pat) relatie sentimentala satisfacatoare; (dat la spalat) probleme trecatoare in familie sau cu partenerul; (curat) dragoste, multumire; fericire in casnicie si dragoste; (la uscat) nevoia de impacare dupa o cearta; (patat, murdar sau sifonat) riscuri de a pierde o prietenie sau partenerul sentimental; tradare, minciuna, inselatorie, tarfe, intrigi; (la calcat) minciuna, eschivare; incercarea de a drege unele greseli in cuplu; (teancuri dupa calcat) perioada linistita in cuplu, dupa certuri sau neintelegeri; variante sentimentale multiple; uneori adulter sau imoralitate pe plan sentimental; ispita, chiar pacat.

182 Asternut - De pat - noroc, surpriza placuta.

183 Avalansa - Izbucnire neasteptata a sentimentelor proprii; decalaje grave intre ce dorinta si capacitatea de a o pune in practica; nervozitate; stress; cearta; conflict; furie; zbucium sufletesc; emotii necontrolate, coplesitoare; amintirea unor experiente emotionale profunde; (prins de avalansa) riscuri, pericol iminent, dar cu sanse de redresare; vulnerabilitate emotionala.

184 Avalansa - Avalansa care cuprinde muntele (vezi munte), reprezinta in realitate pericolul de care ne dam seama, dar impotriva caruia nu putem face nimic. In acest caz subconstientul ne alarmeaza ratiunea, pentru a fi curajosi si a ramane fermi, chiar daca ne este greu.

185 Avalansa - A visa ca esti prins intr-o avalansa este semn rau si trebuie sa ai grija de sanatatea ta.

186 Avort - Renuntare brusca la un proiect, la o idee ce parea promitatoare, dar in care nu ai totala incredere; sentiment de vina, de teama pentru perioada imediat urmatoare; presentimente rele; esec provocat chiar de tine; posibile probleme de sanatate.

187 Avort - Exprima nesiguranta si schimbari. In visele femeilor, avortul indica teama acestora ca nu vor obtine ceea ce isi doresc. In visele barbatilor simbolizeaza comportamentul gresit al acestora.

188 Avort - Acest vis indiferent daca avortul este al tau sau al altcuiva inseamna ca vei fi dezamagit in probleme de bani si dragoste .

189 Azil - Esec; abandonare; uitare; neputinta; boala.

190 Azil - Avertisment cautand - nevoie de ajutor gasind - prim ajutor pleci din - regrete vizitand un - neplaceri cu parintii si sefii.

191 Afine - Daca mananci, viitorul e nesigur.

192 Alune - Daca vezi in vis, este semn rau, de saracie si seceta. Daca aduni alune e bine, caci vei avea parte de bucurie si de un castig neasteptat.

193 Aplauze - Acest vis, indica faptul ca vom obtine acordul pentru un plan, care nu este inca definitivat. Uneori , prin aplauze, lingusitorii vor sa ne ademeneasca pe un drum gresit si sa ne dea sfaturi nepotrivite .

194 Aplauze - Cand aplauzi o persoana care da o reprezentatie este semn ca starea sanatatii tale va fi buna Daca tu esti aplaudat de altii noile tale planuri se vor indeplini cu succes .

195 Apa fierbinte - Amareala.

196 Apa rece - Prieteni drepti .

197 Arici - Prevesteste victorie asupra dusmanilor.

198 A Retrage - banii din banca- pozitie sociala neschimbata;- pantera- vei repurta un succes in fata unora ce-ti creaza probleme.

199 Abur limpede - Noroc, fericire in ceva.

200 Avere - Stire buna, placuta.

Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-a.php?s=190

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu