sâmbătă, 10 octombrie 2020

Folositi limbajul corpului pentru a va comunica intentiile * Flirt

Folositi limbajul corpului
*Flirt
*Foto:Wikimedia Commons

Folosiți limbajul corpului pentru a vă comunica intențiile. Indiciile non-verbale pot spune mult mai multe despre cum te simți decât ceea ce iese efectiv din gură, așa că asigură-te că spui cum te simți. Încercați următoarele:

Păstrați-vă poziția „deschisă”. Nu vă încrucișați brațele sau picioarele, deoarece acestea sunt în general semne că doriți să vă izolați de cealaltă persoană.
Întoarce-ți corpul spre cealaltă persoană. Stai în picioare sau așează-te astfel încât să te confrunți cu persoana pe care o flirtezi. Îndoiți-vă trunchiul spre el sau spre ea sau îndreptați-vă picioarele în acea direcție.
Rupeți „bariera tactilă”. Inițiază un contact fizic întâmplător atingându-l pe el sau pe antebraț în timp ce vorbești sau mergând „accidental” prea aproape de cealaltă persoană.
Joacă-te cu părul (fetele). Să te joci cu părul tău este de obicei un semn de nervozitate, ceea ce este un lucru bun dacă îți place cealaltă persoană - aproape vrei ca el sau ea să știe că ești nervos, deoarece înseamnă că te interesează. Pentru a comunica conștient acest lucru, răsuciți încet o șuviță de păr în jurul degetului în timp ce vorbiți.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu