miercuri, 7 octombrie 2020

Vorbiti banalitati *Flirt

Discutii banale
*Flirt
*Foto:Wikimedia Commons

Vorbiti banalitati la inceput. Nu aduceți nimic prea personal atunci când vorbiți. Vorbiți despre mediul înconjurător, spectacolul pe care tocmai l-ați văzut etc. Păstrați informațiile personale (cum ar fi religia, banii, relațiile, educația și așa mai departe), cu excepția cazului în care persoana se bucură de dezbateri intelectuale fără a deveni exagerat. În general, cel mai bine este să evitați dezbaterea subiectelor relevante personal pentru oricare dintre voi (cum ar fi a dvs. sau religia lor) și să discutați mai degrabă subiecte în care amândoi nu aveți o miză personală.
Este mai ușor să cochetezi atunci când vorbești despre subiecte mai distractive și ușoare, cum ar fi animalele de companie, televiziunea  sau locurile tale preferate de vacanță. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te prostești pentru a cocheta, dar înseamnă că trebuie să te relaxezi și să eviți vorbele profunde pentru o vreme.
Fii jucaus. A fi jucăuș înseamnă să nu te iei prea în serios, . De asemenea, înseamnă să nu-ți faci prea multă presiune pe parcursul conversației.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu