vineri, 2 octombrie 2020

Initiaza o conversatie * Flirt


Initiaza o conversatie
*Flirt
*Foto:Wikimedia Commons

 Indiferent dacă îl cunoașteți deja sau nu pe celălalt, o conversație este cel mai bun mod de a avansa flirtul. Persoana cu care flirtezi va fi impresionată de îndrăzneala și încrederea ta. Iată câteva linii directoare:
Vorbește cu cineva pe care nu îl cunoști deja. Poate că cel mai bun mod de a iniția o conversație este să începeți cu o observație care se încheie cu o întrebare: „Nu-mi vine să cred cât a plouat săptămâna aceasta” sau „Acest loc sigur este plin, nu?” Ceea ce spui nu este important - inviți pur și simplu persoana să vorbească cu tine.
Găsiți un punct comun cu cineva pe care îl cunoașteți. Dacă ați întâlnit deja cealaltă persoană, inițiați o conversație bazată pe o experiență sau un interes comun. De exemplu, ați putea vorbi despre vreme  sau despre trenul pe care îl luați amândoi cand mergeti la munca . Din nou, subiectul în sine nu contează - ceea ce contează este că îl invitați să interacționeze cu tine.
Măsurați răspunsul. Dacă persoana răspunde plăcut, continuați conversația. Dacă persoana nu răspunde sau pare preocupată sau dezinteresată, probabil că nu este interesată să flirteze cu tine. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu