joi, 1 octombrie 2020

Incepeti sa vorbiti *Flirt

Incepeti sa vorbiti
*Flirt
*Foto :Wikimedia Commons

Începeți să vorbiți. Prezentati-va- sau mențineți misterul (opțional). Dacă nu știi deja persoana cu care flirtezi, o introducere (sau lipsa unuia) poate fi un lucru minunat pentru a construi flirtul în jur. Evitați dorința de a avea o linie de ridicare a sentimentelor. A spune „Bună” urmat de o introducere sau o întrebare simplă este mult mai eficient și mai puțin forțat.
Dacă persoana dvs. nu vă cunoaște numele și sunteți o persoană gregară în mod natural, încercați să vă prezentați la un moment dat. Poate fi la fel de simplu ca: "Bună, eu sunt [numele]. Și tu ești ...?" Asigurați- vă că obțineți numele celeilalte persoane. Pentru a vă ajuta să vă amintiți, încercați să o repetați după ce el sau ea v-a spus-o. (Cum ar fi „Lily. Îmi place acest nume.”)
Sau, dacă doriți să vă faceți să păreați o provocare, lucrați pentru a vă menține identitatea pentru un timp. Dacă cealaltă persoană dorește cu adevărat să știe, te va întreba sau te va urmări în continuare.
Dacă persoana care te interesează vorbește într-o altă limbă, cum ar fi spaniola, invata  câteva cuvinte ale limbii înainte de a purta o conversație.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu