sâmbătă, 10 februarie 2024

Triunghiul divin Omu-Babele-Sfinxul

 


Triunghiul divin Omu-Babele-Sfinxul
*Puncte energetice din Romania
*Foto:Creative Commons
*Sursa:https://playtech.ro/2022/punctele-energetice-din-romania-7-locuri-invaluite-de-mister/

Aici au loc des fenomene pe care specialiștii încă nu au reușit să le elucideze, dar pe care oamenii le-au raportat constant. Este vorba de bubuituri subterane, lumini pe culmile munților Bucegi, curcubee apărute fără să fi plouat, holograme lângă Crucea de pe Caraiman sau cutremure la ore fixe. Misterele acestea nu au fost încă elucidate, dar lumea le leagă de zona puternic energetică din triunghiul divin Omu-Babele-Sfinxul.
Acești megaliţi antropomorfi sunt stânci ciudate cu forme de neînţeles; nimeni nu le cunoaşte originea şi pare să fie destinaţi să rămână un mister veşnic. Sfinxul, aflat la 2.000 de metri înălțime, este considerat a fi un punct energetic foarte puternic atât în România, cât și în întreaga lume.
Cercetătoarea Cristina Pănculescu a realizat un studiu prin care mărturisea, în vremea comunismului, că “Muntele Sacru al dacilor se află în Bucegi; el este structurat pe 3 niveluri care corespundeau la 3 trepte de iniţiere:Primul nivel – Peştera lui Zalmoxis identificată cu Peştera Ialomiţei în 12 mai 1986;
Al doilea nivel – Platoul Babelor. Aici se află Sfinxul, de la care a început totul în 25 noiembrie 1984;
Al treilea nivel – Zona Vârfului Omu, unde se află Sanctuarul principal”.
Pe Omu se află o stâncă izolată care a fost considerată „tronul lui Zamolxis” și care, la rândul ei, ar ascunde mistere. În zona aceasta, specialiștii susțin că din interiorul muntelui vin semnale radio care se amplifică în momentul în care apar conurile de lumină alb-lăptoasă, ce se rotesc ca un vortex de nori. Măsurătorile arată existența unui nivel energetic nemaiîntâlnit, un câmp care amplifică orice percepţie extrasenzorială. În plus, în noaptea de Anul Nou, în jurul Babelor apar scântei de peste 1 metru.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu