joi, 25 martie 2010

LEGILE LUI MURPHY-Politie



Vesta anti-glont nu este.

Legile lui Murphy Gazele lacrimogene au efect si asupra politistilor, si indiferent in ce directie bate vantul, ele se vor intoarce in fata lor.
Legile lui Murphy Urmaririle in viteza pornesc in zone cu trafic usor si se termina in zone cu trafic greu.
Legile lui Murphy Daca ai verificat toate camerele si nu ai intalnit rezistenta, se pare ca tu si echipa ta ati gresit casa.
Legile lui Murphy Daca un politist lupta cu bastonul, mai mult vor avea de suferit politistii de langa el decat infractorii.
Legile lui Murphy Gloantele functioneaza si asupra politistilor experimentati. De asemenea, asupra culturistilor, expertilor in arte martiale, detectivilor de la narcotice, oamenilor de la anti-tero si altii care se considera nemuritori.
Legile lui Murphy Cand un civil vede in retrovizor un girofar apropiindu-se in viteza, el va trage pe prima la dreapta, blocand astfel calea pe care trebuia s-o urmeze politistul.
Legile lui Murphy In orice interventie, vor fi intotdeauna mai multi baieti-rai decat baieti-buni. Cu cat intaririle baietilor-buni se afla la o distanta mai mare, cu atat mai multi baieti-rai sunt.
Legile lui Murphy Orice vrei sa faci, daca crezi ca exista sansa sa fii omorat, las-o balta.
Legile lui Murphy Cu cat iti faci meseria mai bine, cu atat sunt sanse mai mari sa fii impuscat, reclamat, investigat, judecat, concediat, etc.
SURSA:”goldfmromania”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu