duminică, 12 iunie 2011

Misterele Lunii(6)

Dr. Sean C. Solomon, avand in vederea ultimei valori ale „campului gravitational” al Lunei, sustine si el posibilitatea ca Luna ar putea fi gaunoasa. Dar Sagan si Sklovskej au scris ca un satelit natural nu poate fi gaunos!!
Din 1974, s-a propus in „Science News”, o idee bizara : Luna ar fi o sfera gaunoasa din titan!
Entitatea Arcturius ne previne
In 2005, o anume entitate cosmica numita Arcturius, ne-a oferit informatii remarcabile despre schimbarea dimensionala care se pregateste pe planeta. Intre altele, el spune:
„O alta schimbare majora in sistemul planetar al Terrei Mama priveste actuala sa Luna. Acest satelit al Terrei a fost pus in orbita acum aproximativ 27.000 de ani. Luna era la origine un planetoid artificial construit, in urma cu milioane de ani, de Imperiul Draconian, si mai tarziu modificat de cei din Orion din cauza unui atac masiv care a facut multe stricaciuni sistemului nostru solar. Atunci cand Federatia Galactica a revenit acum circa 900.000 de ani, aceasta Luna a fost serios avariata si lasata in deriva in orbita intre Marte si Terra.
Este timpul acum de a inlocui acest regat artificial prin doi sateliti naturali care candva erau pe orbita lumii voastre. Ei vor fi plasati de fiecare parte a Terrei, la aproximativ 386.000 km. Atunci cand va veni timpul, Luna va fi remorcata catre spatiul interstelar si distrusa.
La fel ca Terra, Marte si Venus vor deveni din nou lumi in intregime populate de apa. Pe cand Venus este putin mai mica ca Terra, ea va semana de foarte aproape cu casa voastra de origine.
In acest timp, ii va lipsi vibratia si energia surorii sale. Totusi, asemanarea va fi surprinzatoare.
(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu