duminică, 12 iunie 2011

Misterele Lunii(7)




Marte este mai mica si ii lipseste actual cele doua luni pe care le poseda candva. La fel ca si pentru Venus si Terra, lunele sale trebuie sa fie recreate de elohimii planetari. O data realizata asta, aceste lune, cu atmosfere dense, pline de apa si de munti frumosi, ea va putea din nou gazdui viata. Cum vedeti, sistemul solar interior va fi transformat plecandu-se dela forma sa actuala. Sistemul solar exterior incepe cu cea mai mare dintre planetele de apa, pe care noi o numim Bellona. Aceasta lume se gasea candva la aproximativ 47.000 km si ea se gaseste actual in Centura de Asteroizi.
Noul sistem solar va fi o adevarata bijuterie, si gloria sa incoronata este casa voastra, Terra Mama…”
Si daca luna nu a fost acolo?
Christopher Knight a scris sase carti din care una se numeste „Cine a construit Luna?”. In aceasta lucrare el ridica cateva intrebari surprinzatoare : Luna este artificiala? Ar putea fi gaunoasa? Este aici intr-adevar prin hazard?
Luna este foarte apropiata de Terra si este inca considerata ca obiectul cel mai straniu din sistemul nostru solar, care prezinta foarte multe bizarerii. Ea are un comportament care tine de miracol, sustine autorul.
Luna este exact de 400 de ori mai mica decat Soarele, iar de 400 de ori mai aproape de Terra, in asa fel incat Soarele si Luna par a fi cu precizie exact de aceeasi marime pe cer, ceea ce ne permite de a avea eclipse totale si perfecte de Soare!
Intre altele, Luna reflecta miscarea Soarelui ridicandu-se in acelasi punct al orizontului in timpul solstitiilor de iarna si de vara (Luna se ridica in plina iarna in acelasi loc unde Soarele se ridica in plina vara). Mai mult, daca Luna nu avea exact aceasta marime, aceasta masa si aceasta distanta la fiecare etapa a evolutiei Terrei, nu ar fi existat nicio forma de viata pe planeta noastra. Ea actioneaza ca un „stabilizator” care retine apa lichida pe planeta noastra si care pronunta alternanta sezoanelor, fara ea Terra ar fi similara cu ceea ce este planeta Venus, adica fara apa si carbon in atmosfera!
Rose C. s-a intalnit cu stramosii nostri extraterestri
Rose C. si-a povestit incredibilul sau contact de al treilea tip in lucrarea sa : „Intalnire cu extraterestri”. Impresionati de aparenta sa sinceritate si de urmele fizice pe care le pastreaza corpul sau, mai multi ufologi au cercetat acest caz exceptional.
(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu