luni, 20 iunie 2011

Misterele lunii(8)





Intalnire cu entitati necunoscute
La 11 aprilie 1952, Rose C., pe atunci in varsta de 24 de ani, a avut prima sa experienta de contacte cu fiinte straine de planeta noastra. In acea zi, s-a dus pe bicicleta, insotita de cainii sai, intr-o cabana izolata pe care o poseda familia sa, la cativa kilometri de Nimes.
rna de mana si a parasit cabana.
S-a indreptat cativa metri in directia altei cabane cand a fost orbita de o lumina alba violenta, ca un fel de flash. Auzea o voce clara si a fost intrebata: „Ce faci aici?” . „Dar dvs?” , a replicat ea adresandu-se tanarului care se gasea in fata sa, dupa ce i-a luminat fata cu lanterna sa. Acest individ, masura aproximativ 1,75 metri si nu parea sa manifeste niciun fel de agresivitate fata de ea. Rose a declarat ca ca se gasea pe proprietatea sa si ca dorea sa stie ce facea el la ora aceea acolo. In plus l-a intrebat unde ii erau cainii. Dar acestia au aparut in momentul in care i-a pus intrebarea! Ea auzea un zgomot usor in spatele sau care a facut-o sa se intoarca si sa urle de frica.O fiinta de 2,30 m – 2,40 m inaltime statea in apropierea sa si a tras-o de gat cu niste maini enorme…
Gigantii si interpretul lor uman
Erau 2 „giganti” : cel mai mare dintre acestia s-a adresat tanarului care era cu ei intr-o limba de neinteles.Acesta din urma i-a declarat lui Rose ca nu avea de ce sa se teama de ei, ca erau pacifisti si ca prietenii sai doreau numai sa stie daca ea avea sa le dea cateva carti.
Pe cand se indreptau cu totii spre cealalta cabana ( unde se gaseau carti vechi), a aparut un al treilea gigant. Fapt straniu, cainii au alergat in intampinarea sa ca si cum l-ar fi cunoscut bine. La intrebarea lui Rose privind provenienta vizitatorilor, tanarul a raspuns, ridicand ochii spre cer, ca ei veneu, „de acolo de sus” dar nici de pe Luna, nici de pe Marte.

(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu