vineri, 8 iulie 2011

Intalniri de gradul III (3)





Dupa ce au intrat in sol in interiorul unui cilindru din sticla, ei s-au gasit intr-o sala taiata in granit. BELOM i-a pus atunci trei intrebari lui Rose, si aceasta i-a dat raspunsuri bune. Ea a putut atunci sa descopere o camera complet din aur : ziduri, sol curbe imense aurite, obiecte bizare… Obiecte lasate de cativa invatati atlanti pentru a servi drept marturie generatiilor viitoare. Ce se mai gasea acolo?

Marea – Opera : se prezenta sub forma unor mici graunte rosiatice. Aceasta pudra este capabila de a transforma orice fel de material in aur pur.
Marele Separator : este vorba de un elixir de viata lunga care ar opri imbatranirea.
Marea Orga : este vorba de o masina facuta dintr-o teava indoita si imbucata servind de a face sa cada ploaia. Masina lui W. Reich prezenta, se pare, aceleasi caracteristici.
Marele Sens : Rose s-a pus in fata acestei masini si pe ecran i-a aparut imaginea inconjurata de o „aureola colorata, stralucitoare facuta din ceea ce parea a fi stelute albastre si verzi”. Era deci vorba de un aparat permitand de a se dezvalui aura umana.
Marele Stimulator : un aparat destinat de a gasi „cunoasterea pierduta”.
Marele Revelator : permite de a se cunoaste imaginile trecutului.
Revelatiile despre Sfinx
BELMO i-a propus apoi lui Rose de a trece la unele probe : Barca Cunoasterii : aceasta proba consta din a petrece trei zile complete intr-o barca din agata.
(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu