joi, 3 noiembrie 2011

Sugestii pentru cele mai bune partide de amor

Revigoreaza-ti viata sexuala Intotdeauna e loc de mai bine, ceea ce se aplica si jocurilor erotice. Citeste articolul pentru a vedea cum le poti condimenta pe ale tale chiar mai mult – ideile sunt intotdeauna bine venite.                                                              


1. Sexul nu este o cursa Exploreaza-i corpul cu saruturi, fara sa te grabesti, foloseste limba si degetele pana cand toarce de placere, ca o pisica. Zaboveste asupra lobilor urechilor, coapselor, partii inferioare a abdomenului, clitorisului… si ofera amandurora o aventura excitanta.                                         


2. Da-i timp Fixeaza ceasul pentru jocurile amoroase matinale cu cel putin 20 de minute mai devreme decat de obicei. Graba nu va contribui in niciun fel la placerea ei.                                                                      


3. Fii zgomotos Amandurora va va placea mai mult daca va folositi vocile in timpul sexului – respiratie zgomotoasa, murmure, chiar si un strigat sau macar o interjectie – orice, numai nu tacere.                                            


4. Explorati-va fanteziile Impartasiti-va visurile erotice si transformati-le in realitate. Daca nu va simtiti in largul vostru vorbind despre ele, notati-le pe niste biletele si jucati un joc sexy sau spuneti-va o poveste erotica inainte de culcare.                                                                                                                                                          


5. Colaborati Nu doar in pat, ci si la sala de fitness. Activitatea sportiva va creste nivelul sau de dopamina si prin urmare, dorinta de a face sex, iar dupa un antrenament extenuant, va puteti intalni, transpirati, la dus…                                                                                                                                                   


6. Nu da atentie fiecarei fuste care trece pe langa tine Astfel iubita ta va sti ca esti prea istet sa te holbezi la un sutien cu burete si o va face sa se simta dorita daca stie ca ai ochi doar pentru ea… Iar ea te va rasplati din plin.                                                                                                                                                                     


7. Foloseste-ti limba – cu cap! Evita sa fii plictisitor cand saruti; miscarea de du-te-vino nu e deloc sexy. Incearca directii, apasari si viteze diferite; exploreaza-i gura si foloseste-ti imaginatia!                                             


8. Fa tot posibilul si fa-i iubitei tale cel putin cinci complimente pe zi. Se va simti deosebita, interesanta, apreciata, si, mai important, mai aproape de tine. Prin urmare, inseamna ca va fi mai inspirata din punct de vedere sexual.                                                                                                                                                     


9. Atentie la alegerea aftershave-ului Mirosul poate fi atragator si excitant, sau extrem de respingator. Daca iubitei tale nu ii place mirosul aftershave-ului tau, alege un parfum care ii va placea – va fi innebunita in apropierea ta.                                                                                                                                                   


10. Arata ca e iubita ta Imbratisatul in public si tinutul de mana au efectul unui afrodiziac pentru femei. Daca simte ca inseamna mult pentru tine si ca iti place sa o ai aproape si mai ales, ca ii poti arata afectiune de fata cu ceilalti, va ceda imediat. Desi nu o spun cu voce tare, femeilor le place sa protejeze barbatii.                                                                                                                                                                


11. Deseori femeile nu se pot relaxa in pat pentru ca… … nu au incredere in ele insele in ceea ce priveste aspectul lor fizic – chiar daca tie ti se pare ca arata bine. Daca faci intuneric in dormitor, iubita ta se va relaxa, iar sexul va fi o experienta mult mai placuta. O idee perfecta este lumina lumanarilor, care ascunde toate detaliile nedorite.                                                                                                                                


12. Seductia In loc sa smulgi hainele de pe ea in graba, incit-o, amanand cat mai mult momentul. Incet, pe rand, dezbrac-o si spune-i ce vrei sa faci pe fiecare centimetru al pielii ei.                                                               


13. Nu-ti fie frica de schimbari Experimenteaza pozitii si tehnici noi. Pe langa faptul ca descoperi senzatii noi, vei reaprinde flacara in cuplu, caci schimbarile aduc cu sine emotia si nerabdarea.                                   


14. Folositi aparate electrocasnice Desigur, iubita ta va fi fericita sa o ajuti la bucatarie, dar acum vorbim despre sex. Folositi aparate electrocasnice pe post de jucarii erotice– distrati-va pe masina de spalat, care produce multe vibratii, oferind placere amandurora.




-top-shop.ro-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu